Çarpışma final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Son bölüm yayın tarihi!

Çarpışma final mi yapıyor? Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi için ortaya atılan iddia hayranları tarafından oldukça üzüntüyle karşılanıyor. Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Elçin Sangu'nun paylaştığı dizi reyting sıralamasında beklentilerin oldukça altında kalıyor. Konu ile ilgili açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. İşte Çarpışma final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Son bölüm yayın tarihi! Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma final mi yapıyor? Perşembe akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Çarpışma reyting sıralamasında beklentilerin oldukça altında bir performans sergiliyor. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Alperen Duymaz gibi önemli isimleri kadrosuda bulunduran dizi için final yapacağı iddiası sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasında yer alıyor.Konu ile ilgili açıklama yapılmaması iddiaları güçlendiriyor. İşte Çarpışma final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Son bölüm yayın tarihi! Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Son bölüm yayın tarihi!

Çarpışma dizisi ile ilgili her ne kadar sezon sonuna kadar yayında olacağı açıklanmış olsa bile dizinin mart ayı sonunda hızlı reyting kaybetmesi kulislerde erken final seslerinin yükselmesine neden oldu. Çarpışma dizisi yaklaşık 4 milyondan son haftalarda 2 milyona kadar geriledi.

Bir Zamanlar Çukurova ve Avlu gibi dizilerin gölgesinde kalan yılın en iddialı yapımı Çarpışma final mi yapacak? Bu iddia kulislerde konuşulmaya devam ederken Show TV Genel Müdürü Suavi Doğan; bu konu hakkında kişisel twitter hesabından açıklamalarda bulundu. En son yayınlandığı 14 Şubat Perşembe akşamı Çarpışma, TOTAL kategorisinde 3.47 reyting puanıyla 14. sırada kaldı. Birinci sırada ise ATV'nin dönem dizisi Bir Zamanlar Çukurova yer aldı. Bir Zamanlar Çukurova'nın reyting puanı 14.73 olarak dikkat çekti.

ÇARPIŞMA FİNAL Mİ YAPIYOR?

Çarpışma dizisinin final yapacağı konuşulsa da yapım şirketinden konuyla ilgili kesin bir açıklama gelmedi.

 

Çarpışma final mi yapıyor? Ne zaman bitecek? Son bölüm yayın tarihi! ile ilgili etiketler Çarpışma Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.