Çarpışma 19. bölüm izle! Bomba patlayacak mı?

Çarpışma 19. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma, yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkacak. 25 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde, İvan'ın elinde bulunan bomba kumandasına dokunurken, Kadir ise arabaya doğru koşması olacaklar hakkında büyük merak uyandırıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 19. bölüm izle! Bomba patlayacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma 19. bölüm izle! Yayınlandığı günden itibaren izleyiciler tarafından büyük ilgi gören Çarpışma, yeni bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. 25 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde, Kadir sevdiklerini kurtarmak için koşarken, İvan ise Cansız üzerinde denemelerini sürdürüyor. Veli Cevher ailesinin intikamını almak için Rus İvan'ın peşine düşüyor. Cansız, oğlunu olanlardan korumak için uyarmaya devam ediyor. Kadir ile Veli'nin ortak düşmanlarının olması birlikte hareket etmelerine neden oluyor. Yeni bölüm Show TV ve puhutv üzerinden izlenme olanağı bulunuyor. Dizinin yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 19. bölüm izle! Bomba patlayacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ay Yapım’ın Show TV’de ekrana gelen ve beğeniyle izlenen dizisi ‘Çarpışma’nın 19. bölüm ikinci tanıtımı yayınlandı. Kadir ve Asiye arasındaki duygusal anların dikkat çektiği tanıtımda, Ivan ve Kadir arasındaki dövüş sahneleri heyecan ve gerilimi artırıyor.

ÇARPIŞMA 19 BÖLÜM İZLE

Çarpışma'nın 25 Nisan Perşembe ekrana gelecek olan yeni bölümünde Kadir, büyük bir şok yaşayacak.

Zeynep, Cemre ve Kerem’in, Kadir’in bomba yerleştirilen arabasının içinde olduklarının görüldüğü tanıtımda, Ivan’ın uzaktan kumandaya basmasının ardından patlama sesi duyuluyor. Kadir patlamayla birlikte donup kalırken, akıllara da “Zeynep, Cemre ve Kerem ölüyor mu?” sorusu geliyor.

Çarpışma 19. bölüm izle! Bomba patlayacak mı?

ÇARPIŞMA’NIN 18. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Çarpışma’nın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 18. bölümünde; Paralarına el koyduğu için Kadir’i ve paralarını kaptırdığı için de Veli’yi hedefine alan Rus İnfaz Timi Lideri Ivan, önce Veli için saldırı emri verdi. Ivan’ın adamları Kadir ve Çetin’i de pusuya düşürdü. Çetin çıkan çatışmada şehit oldu. Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlamak için Kadir ve Cemre harekete geçti. Kadir, Veli’ye ailesini katleden ekibin başındaki ismi verme karşılığında, Zeynep’in suçsuzluğunu ispatlayacak belge getirmesini teklif etti. Veli, Zeynep’i aklayacak belgeleri Kadir’e verdi. Cemre de, babasından kalan mirasın yüklüce bir kısmını Belma’ya verdiğini gösteren belgeleri Demir’e verdi. Karşılığında Demir’den Zeynep’in suçsuzluğunu güçlendirecek deliller aldı. Zeynep, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Meral, Yakup’u etkisiz kılmayı başardığı bir anda Kerem’e bulunduğu yerin konumunu attı. Kerem, Yakup’un Meral’i alıkoyduğu yere geldi. Kerem’e tuzak kuran Yakup, arabasını onun üzerine sürdü. Kerem, bu saldırıyı son anda savuşturdu. Kadir, Zeynep, Cemre ve Kerem mahkeme çıkışı, Kadir’in arabası ile yola çıktı. Kadir’i adım adım takip eden Ivan’ın adamları, yolda Kadir’e ve arabadakilere kurşun yağdırdı. Bir müddet sonra Ruslar arabanın etrafından uzaklaştılar. Ivan’ın Cansız’a yaptırdığı uzaktan kumandalı bombayı, Ivan’ın satın aldığı Başkomiser Ahmet, Kadir’in arabasına yerleştirdi. Rusların peşinden giden Kadir, silahlı saldırın ardından Ivan’ın adamlarının bir anda uzaklaştıklarını görünce arabasına bomba yerleştirildiğini anladı. Zeynep, Kemre ve Cemre’ye dışarı çıkmaları için var gücüyle bağırdı. Aynı anlarda Ivan da, bombayı aktif hale getirmek için, bombanın bağlı olduğu telefonu aradı.

Çarpışma 19. bölüm izle! Bomba patlayacak mı? ile ilgili etiketler Çarpışma canlı izle Show TV puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.