Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Kadir bombadan kurtulacak mı?

Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı. Rusların hedefi olan Kadir ile Cevher birlikte hareket ederek bu beladan kurtulmak istiyor. İvan'ın Cansız'dan istediği bomba düzeneği ile hedefinde kim olacak merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı. İşte Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Kadir bombadan kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Rusların hedefi olan Kadir ile Cevher birlikte hareket ederek bu beladan kurtulmak istiyor. İvan'ın Cansız'dan istediği bomba düzeneği ile hedefinde kim olacak merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı araştırılmaya başlandı.Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma son bölümüyle izleyenlerin karşısına çıktı.  Zeynep'in hapisten çıkarmayı amaçlayan Kadir onun için her şeyi yapıyor. İşte Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Kadir bombadan kurtulacak mı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Kadir bombadan kurtulacak mı?

ÇARPIŞMA 18 BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma dizisinin 18 bölümü ile ilgili yayınlanan ilk fragmanın ardından ikinci fragman da geldi. Dizinin bitmesinin ardından yayınlanan 18. bölümün ilk sahnesinde Kadir, Veli’nin karşısına çıkmış ve elindeki bilgi karşılığında Zeynep’i kurtaracak belgeleri istemişti.

İlk fragmanda ise Ivan’ın kim olduğuna dair bilgi verilmişti. Kadir ve Veli’nin peşine düşmek için gelen Ivan oldukça tehlikeli bi isimdi. Zeynep nezarete doğru giderken Aylin’i Kadir’e emanet eder. Kadir, Zeynep’e ne pahasına olursa olsun onu oradan çıkaracağını söyleyecektir. Nezarette olan Zeynep sarışın bir kadın tarafından rahatsız edilir. Kadir’in Zeynep’e bir şey olması halinde seni bulurum diye meydan okuduğu adamın bu olaylarda rolü ne? Cemre annesinin günlüğünü okuyacak mı? Kerem’i bu kadar öfkelendiren ne? Ivan, Veli ve Kadir arasına neler yaşanacak? Zeynep hapisten kurtulabilecek mi? Bu ve bunun gibi soruların yanıtları perşembe akşamı Show Tv’de olacak Çarpışma’nın yeni bölümünde.

Çarpışma’nın yayınlanan son bölümünde Cansız yerde yatan Kadir’in yanına kadar gelmiş ve ölmemesi için dua etmiştir. Son anda gelen bir telefon Cansız’a Kadir’in oğlu olduğunu söyler. Bunu yapan ise Zeynep’tir. Böylelikle Kadir’in hayatını kurtarmıştır ama Cansız da hiç bilmemesi gereken bir gerçeği öğrenmiştir. Hastaneye gelenler arasında Cansız da vardır. Asiye’nin karşısına çıkar ve Kadir’in gerçekten Yusuf olup olmadığını sorar. Kadir gerçekten Yusuf’tur ama Asiye’nin dile getirdiği bir başka sorun vardır. Cansız, aynı zamanda Kadir’in kızını ve karısını öldüren kişidir. Şimdi Cansız ve Kadir için yeni bir dönem başlayacaktır. Hastaneye gelenler arasında olan Veli, Zeynep’ten hesap sormaya kalkar. Zeynep ise bunların altında kalmaz. Belma’yı vuran Selim gittikçe kontrolünü kaybeder. Kendisini daha güçlü görmesi yaptığı en büyük hata olur.

Çarpışma 19. bölüm fragmanı izle! Kadir bombadan kurtulacak mı? ile ilgili etiketler Çarpışma Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.