Çarpışma 18. bölüm izle! Kadir ile Veli iş birliği!

Çarpışma 18. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma yeni bölümünde, Kadir Cansız'ı bulmak için Veli Cevher'e yeni teklifte bulunuyor. 18 Nisan akşamı yayınlanacak bölümde Kadir, Veli Cevher'e ailesinin katilini söyleme şartını sunuyor. Rusların lideri İvan, intikam listesine Kadir ile Veli'yi alıyor. Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 18. bölüm izle! Kadir ile Veli iş birliği! Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma 18. bölüm izle! Perşembe akşamlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan Çarpışma dizisi Show TV ekranlarında izleycilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. 18 Nisan akşamı yayınlanacak 18. bölümde Kadir ile Veli Cevher ortak amaçları için birlikte hareket etmek zorunda kalıyor. İvan'ın hedefinde olan ikiliden Kadir onunla yüzleşmek için sabırsızlanıyor. Veli ise ailesinin katilinin Cansız olma ihtimalinin peşine düşüyor.Selim'in ölmesi sonrasında Cemre büyük şok yaşarken, Kerem onun yanında olmaya çalışıyor. Yakup ise Meral'i kullanarak Kerem'den intikam almayı hedefliyor.Dizinin yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başlad. İşte Çarpışma 18. bölüm izle! Kadir ile Veli iş birliği! Merak edilen detaylar haberimizde...

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çarpışma dizisinin 18 bölümü ile ilgili yayınlanan ilk fragmanın ardından ikinci fragman da geldi. Dizinin bitmesinin ardından yayınlanan 18. bölümün ilk sahnesinde Kadir, Veli’nin karşısına çıkmış ve elindeki bilgi karşılığında Zeynep’i kurtaracak belgeleri istemişti.

ÇARPIŞMA 18 BÖLÜM İZLE

İlk fragmanda ise Ivan’ın kim olduğuna dair bilgi verilmişti. Kadir ve Veli’nin peşine düşmek için gelen Ivan oldukça tehlikeli bi isimdi. Zeynep nezarete doğru giderken Aylin’i Kadir’e emanet eder. Kadir, Zeynep’e ne pahasına olursa olsun onu oradan çıkaracağını söyleyecektir. Nezarette olan Zeynep sarışın bir kadın tarafından rahatsız edilir. Kadir’in Zeynep’e bir şey olması halinde seni bulurum diye meydan okuduğu adamın bu olaylarda rolü ne? Cemre annesinin günlüğünü okuyacak mı? Kerem’i bu kadar öfkelendiren ne? Ivan, Veli ve Kadir arasına neler yaşanacak? Zeynep hapisten kurtulabilecek mi? Bu ve bunun gibi soruların yanıtları perşembe akşamı Show Tv’de olacak Çarpışma’nın yeni bölümünde. 

Çarpışma 18. bölüm izle! Kadir ile Veli iş birliği!

ÇARPIŞMA'NIN SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Çarpışma’nın yayınlanan son bölümünde Cansız yerde yatan Kadir’in yanına kadar gelmiş ve ölmemesi için dua etmiştir. Son anda gelen bir telefon Cansız’a Kadir’in oğlu olduğunu söyler. Bunu yapan ise Zeynep’tir. Böylelikle Kadir’in hayatını kurtarmıştır ama Cansız da hiç bilmemesi gereken bir gerçeği öğrenmiştir. Hastaneye gelenler arasında Cansız da vardır. Asiye’nin karşısına çıkar ve Kadir’in gerçekten Yusuf olup olmadığını sorar. Kadir gerçekten Yusuf’tur ama Asiye’nin dile getirdiği bir başka sorun vardır. Cansız, aynı zamanda Kadir’in kızını ve karısını öldüren kişidir. Şimdi Cansız ve Kadir için yeni bir dönem başlayacaktır. Hastaneye gelenler arasında olan Veli, Zeynep’ten hesap sormaya kalkar. Zeynep ise bunların altında kalmaz. Belma’yı vuran Selim gittikçe kontrolünü kaybeder. Kendisini daha güçlü görmesi yaptığı en büyük hata olur.

Çarpışma 18. bölüm izle! Kadir ile Veli iş birliği! ile ilgili etiketler Çarpışma canlı izle Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.