Çarpışma 17. bölüm izle! Kadir Cansız'ı öğreniyor!

Çarpışma 17. bölüm izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma, nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkacak. Kadir, Cansız'ı bulmaya çalışırken Selim tarafından vurulmuştu. Zeynep'in Kadir'i kurtarmak için Cansız'a gerçekleri söylemesi üzerine büyük pişmanlık yaşanıyor. 11 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 17. bölüm izle! Kadir Cansız'ı öğreniyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Çarpışma 17. bölüm izle! Show TV'nin sevilen dizisi Çarpışma yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler ile izleyenleri soluksuz şekilde ekranlara kilitleyecek.11 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümde; Kadir, Cansız'ı bulmaya çalışırken Selim tarafından vurulmuştu. Zeynep'ten gerçekleri duyması üzerine Cansız, gerçekleri araştırmak için ilk olarak Asiye'yi bulmaya çalışıyor.Kerem ile Cemre ise yeni bir hayatın başlangıcını yapmaya karar veriyorlar. Gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra Veli Cevher artık Cansız'ın gazabıyla karşı karşıya kalıyor. Dizi severler Çarpışma yeni bölümü izlemek için araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 17. bölüm izle! Kadir Cansız'ı öğreniyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

 

ÇARPIŞMA YENİ BÖLÜMDE NE OLACAK?

Kadir, Cansız'ı bulmaya çalışırken Selim tarafından vurulmuştu. Zeynep'in Kadir'i kurtarmak için Cansız'a gerçekleri söylemesi üzerine büyük pişmanlık yaşanıyor. 11 Nisan akşamı yayınlanacak yeni bölümü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. 

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM İZLE

Zeynep'ten gerçekleri duyması üzerine Cansız, gerçekleri araştırmak için ilk olarak Asiye'yi bulmaya çalışıyor.Kerem ile Cemre ise yeni bir hayatın başlangıcını yapmaya karar veriyorlar. Gerçeklerin ortaya çıkmasından sonra Veli Cevher artık Cansız'ın gazabıyla karşı karşıya kalıyor.

Çarpışma 17. bölüm izle! Kadir Cansız'ı öğreniyor!

ÇARPIŞMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kadir, Selim’den istediklerini tek tek sıralar. Tam da bu sırada Cansız, Kadir’i arar, onları gördüğünü ima eder, kendisini bulması için Kadir’e 48 saat süre verir ve aksi halde onu öldüreceğini söyler. Cansız’ın kendisini izlediğini anlayan Kadir delirir. Masadan kalkarken Kadir de istediklerini yerine getirmesi için Selim’e 48 saat mühlet verir. Veli, Cansız ve Kadir’e büyük acılar yaşatarak Adem’in intikamını alacağına ant içerken, Cansız kaseti bulup getirmesi için Veli’ye de 48 saat süre verir. Herkes için zaman geriye doğru işlemeye başlar ve sürenin sonunda birileri kazanırken, birileri kaybedecektir. Öte yandan Kadir ve Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için var güçleriyle çalışır. Zeynep ve Serpil de başka bir koldan onlara destek verir.

 Kerem’i özgürlüğüne kavuşturacak yollardan birisi Yakup’a, birisi Meral’e bir diğeri de Ömer’e çıkmaktadır. Cezaevindeki Kerem’i ise Veli ve Selim’in kurduğu ölüm tuzakları beklemekte ve geçen her bir saniye aleyhine işlemektedir. Bir taraftan da Cansız’ın peşinde olan Kadir, Zarif’ten onu Cansız’a götürecek yeni bir isim öğrenir. Bunun Cansız’ın yeni bir pususu olduğundan habersiz olan Kadir ölüm kafesine girer. 

Çarpışma 17. bölüm izle! Kadir Cansız'ı öğreniyor! ile ilgili etiketler Çarpışma canlı izle Show TV puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.