Çarpışma 15. bölüm full izle! Kerem tutuklanacak mı?

Çarpışma 15. bölüm full izle! Çarpışma hafta boyunca merakla beklenen 15. bölümüyle saat 20:00'da ekranlara gelecek. 28 Mart akşamı izleyicilerin karşısına çıkacak dizide Kerem'in mahkeme sahnesi ve Kadir ile Cansız arasında geçen konuşmalar damga vuracak.Cemre sevdiği adamı kurtarmak için elinden geleni yaparken, Selim ise onu içeri attırmak için uğraşıyor. İşte Çarpışma 15. bölüm full izle! Kerem tutuklanacak mı? Sorusunun cevabı haberimizde...

Çarpışma 15. bölüm full izle! Show TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Çarpışma 15. bölümüyle saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkıyor.Cansız ile Kadir her geçen gün farkında olmadan birbirlerine daha çok yaklaşıyorlar.Veli düşmanlarını kendi aralarında çatıştırarak olacakları beklemeye geçiyor.Kerem ile Cemre kendilerini bir kez daha mahkeme koridorlarında buluyor.Selim, Kerem'i içeri attırmak için elinden geleni yaparken, karşısında kızını buluyor.Diziyi yayınlandığı saatte izleyemeyenler puhutv ve Show TV üzerinden izleme imkanı bulabilecekler.Kadir, Kerem'in gözaltına atıldığı haberini sonradan alıyor ve Cemre ile birlikte onu kurtarmaya çalışırken. Selim ise Veli Cevher'den yardım alarak onun hapishaneye göndermeye kararlıdır.Zeynep, sevdiği adamın hayatını güzelleştirmek için elinden geleni yapıyor.Dizinin 15. yeni bölümünü izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Çarpışma 15. bölüm full izle! Kerem tutuklanacak mı? Sorularının cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

Çarpışma 15. yeni bölümde nefes kesecek gelişmeler izleyenlerin karşısına çıkacak. Son bölümde Kadir ile Cansız'ı karşı karşıya bırakarak kendisini olanlardan kurtarmaya çalışıyor. Kerem, kendisine kurulan hain tuzak karşısına beklenmedik şekilde gözaltına alınıyor. Cemre ise sevdiği adamı kurtarmak için elinden geleni yaparken, Selim karanlık güçlerle Kerem'i hapishaneye attırmak için büyük uğraş veriyor.

ÇARPIŞMA 15.BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

ÇARPIŞMA SON BÖLÜM ÖZETİ: 14. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çarpışma'nın 14. bölümünde; Telefonla Zeynep'i arayan Asiye, Kadir'i görmek istediğini söylüyor. Zeynep'in kendine yardım edeceğini anlayan Asiye mutlu oluyor. Asiye'nin bu mutluluğu ise Cansız'ın gelmesi ile kısa sürüyor. Kendini odaya kapatan Asiye ne yapacağını şaşırır bil halde köşeye kapanıyor. Cansız'ın yüzüne bile bakamayan Asiye kendisini rahat bırakmasını istiyor ama Cansız kendisi ölene kadar bu dünyada rahat olmadığını söylüyor.

Çarpışma 15. bölüm full izle! Kerem tutuklanacak mı?

Veli'nin hesap sorması karşısında sessiz kalan Cansız yanına onu da alıp diğerlerinin yanına gidiyor. Yanlarına gelir gelmez konuşmaya başlayan Cansız, kendisini tanıdığını söyleyen adamın kafasını sıkıp namluyu Adem'e çeviriyor. Adem'in ateş hattında olduğunu gören Veli ise onu korumak için hemen olaya atlıyor. Eline silahı alan Adem ise hiç beklenmedik bir şey yapıp namluyu Veli'ye çeviriyor.

Cansız'ı bulma ümidi ile öğrendiği adrese giden Kadir, Zarif'i zorlamaya başlıyor. Dükkânın dışında ise Asiye, Kadir'i yeni bulmuşken kaybetmemek için Veli'ye ne isterse yapacağını söylüyor. Veli, Asiye'yi yolladıktan sonra olan biteni zevkle izlemeye devam ediyor. Kadir'in Cansız'ın kafasına sıkmak istemesini alaya alan Zarif daha ondan köstekli saatini bile alamadığını söylüyor. Zarif'e bir anlaşma sunan Kadir, köstekli saat karşılığında Cansız'ı istiyor. Cansız'ın Kadir'i öldürmediğini gören Veli ise öfkeyle mekâna dalıp hesap sormaya başlıyor.

 

Çarpışma 15. bölüm full izle! Kerem tutuklanacak mı? ile ilgili etiketler Çarpışma canlı izle Show TV puhutv
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.