Çarpıp kaçtığı yaya kayınpederi çıktı

İngiltere'de film senaryolarını aratmayan bir olay yaşandı. Bir kadın trafikte seyir halinde ilerlerken, telefonuna baktığı sırada yaya geçidini kullanan bir kişiye çarptı. Araç sürücüsü olay yerinden kaçarak otomobilinin kırılan camını da değiştirdi. Ancak kadının çarptığı kişinin kayınpederi olduğu ortaya çıktı.

İngiltere'de Fathetha Begun Abedin (29) adlı bir kadın telefonuna bakarken yaya geçidindeki bir yayaya çarptı. Olay yerinden kaçan kadın, delilleri karartmak için ise aracın kırılan camını değiştirdi.

Polis yaptığı araştırmada yayaya çarpan aracın sürücüsünün kimliğini belirledi. Adama çarpan kişinin gelini olduğu ortaya çıktı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre yaralanarak bir süre hastanede yatan adam gelinin lehine mahkemede tanıklık etti. Mahkeme buna rağmen kadına 18 ay hapis cezası verdi.

Çarpıp kaçtığı yaya kayınpederi çıktı ile ilgili etiketler İngiltere kaza Gelin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.