Çarpıcı iddialar: Hakan Aygün'ün Nurcularla ne ilişkisi var?

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar, Halk Tv ve Hakan Aygün ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu. İşte o satırlar...

Nurcular bu aralar Halk TV’de karargah kurmuş gibi. Hakan Aygün bu malum güruhu parlattıkça parlatıyor.

Nurcular’da aynı şeyi gazetelerinde yapıyor ve Aygün’ü sürmanşetten selamlıyor.

Ben şaşırmadım zira Nurcularla Hakan Aygün birbirine benzer ki sicilleri ortada.

Aygün, düne kadar FETÖ’nün gazetesinde, ulusalcılara sövüp Fetullah’ı alkışlardı ki isteyen internetten Bugün gazetesinin arşivine bakabilir.

Hakan Aygün benzer şeyi şimdi aynı zihniyetin bir başka fraksiyonu olan Yeni Asya’cılar için yapıyor.

SOLCULUĞUN AMENTÜSÜ NURCULUK MU?

Bilmeyenlere aktaralım, Fetullah’ın MİT ve CIA serüveni, devletin tehdit gördüğü Nurcuların içine sızdırılarak başlamıştı ki, meczup ve ajan Gülen uzun bir süre kendini Said Nursi’nin emanetçisi gibi sundu.

Hakikat bu ise söyleyin lütfen, Nurcuları baştacı etmek CHP’nin yayın organı olan Halk TV’nin işi mi olmalıydı?

Kırmızı Kedi Yayınevi “Satmıyor” deyip kitabını basmayınca, attığı twetlerle kendini günümüzün Che Guevara’sı ilan edip solculuk istismarları yapan Hakan Aygün’ün maskesi yaptığı bu son Nurcu seviciliği ile bir kere düştü ve gerçek yüzü gün gibi ortaya çıktı.

Evet Hakan Aygün solculuğu ve devrimciliğinin alfabesi ya da amentüsü Said Nursiciliktir.

FETÖ YERİNE VEKALETEN YENİ ASYACILAR

Maalesef Hakan Aygün’ün Halk TV’ye gelmesiyle bu kanal PKK ve FETÖ ile özdeşleşti. Hatırlayın 15 Temmuz darbe gecesinde bile FETÖ lehinde yayınlar yaptı.

Aynı Hakan Aygün şimdi FETÖ yerine adeta onlardan vekalet alan Nurcuların Yeni Asya’cı gurubunu parlatıyor ve bu tesadüf değil.

Birileri Aygün’e yap diyor, o da yapıyor.

Daha önce buradan sormuştum.

Halk TV’nin yurt dışı şirketinin sahibi Hakan Aygün müdür ya da kimdir?

AYGÜN, KASETLERİN TEMİNATI MI?

Kanalın sahibi Deniz Baykal bu durumu neden kabullendi?

Baykal iddia edildiği gibi hakkındaki kasetlerin devamının yayını bağlamında FETÖ’ye hala rehin midir ve Hakan Aygün’ü o bağlamda teminat gibi mi görüyor?

Değilse Aygün’e üstelik Kemal Kılıçdaroğlu’nun muhalefetine rağmen neden ısrarla sahipleniyor?

Aygün’ün programlarına bakın, konuk olarak ya Nurcuları, ya APO avukatı Sezgin Tanrıkulu ya da Said Nursi’nin kitaplarını bakan olduğu dönem Türkiye’ye resmen tavsiye eden Fikri Sağlar ile benzerlerinin olduğunu görürsünüz.

CHP’YE ENJEKTE EDİLEN VİRÜS!

Bir başka şey, yine buradan sordum ama hala cevap alamadım, Hakan Aygün’ün Almanya’da eski patronu olan FETÖ’cü para babası Akın İpek’le gizlice buluşup Halk TV’ye destek istediği doğru mudur?

Anlayamadığım CHP gibi bir partinin yayın organı niçin FETÖ ve Nurcularla anılır?

Tamamına yakını emperyal çeteler olan dinci cemaatlere kolkanat germek, tekke ve zaviyeleri kapatıp gerçek İslam ile devleti kurtaran CHP’nin bugün yayın organıyım diyen Halk TV’nin yeni misyonu mu olmuştur.

Birileri CHP’ye virüs enjekte etmiştir ve birileri de bunu hala seyretmektedir. Yazıklar olsun!

Çarpıcı iddialar: Hakan Aygün'ün Nurcularla ne ilişkisi var? ile ilgili etiketler Halk TV Hakan Aygün sabahattin önkibar
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.