Carlo Ancelotti Everton'dan servet alacak!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile anlaşan İtalyan teknik adam Carlo Ancelotti, Premier Lig'in en çok kazanan 3. teknik direktörü oldu.

Geçtiğimiz günlerde İtalya Serie A takımlarından Napoli ile yollarını ayıran Carlo Ancelotti, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton ile anlaşma sağladı.

Yüksek maaşıyla dikkat çeken Ancelotti, Pep Guardiola ve Jose Mourinho'dan sonra Premier Lig'de en çok kazanan 3. teknik adam oldu.

Carlo Ancelotti Everton'dan servet alacak!

YILDA 13 MİLYON EURO

Yıllık 13 milyon euro kazanacak olan Ancelotti ayda 1.1 milyon euro, haftada 260 bin euro, günlük 36 bin euro ve saate 1.1 bin euro kazanacak. Ayrıca bu sene Everton küme düşmezse deneyimli teknik adam 3 milyon euro daha bonus alacak.

3 Şampiyonlar Ligi Kupası bulunan Ancelotti ayrıca daha önce Chelsea'yi çalıştırdığı dönemde 1 tane de Premier Lig kazandı.

Carlo Ancelotti Everton'dan servet alacak! ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig Everton Napoli İtalya Serie A carlo ancelotti
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.