Carlo Ancelotti, Dominic Calvert-Lewin'i de Real Madrid'e getirmek istiyor

Real Madrid'in başına 2. kez getirilen İtalyan teknik direktör Carlo Ancelotti, Everton'ın İngiliz Milli golcüsü Calvert-Lewin'i kadrosunda görmek istiyor. 24 yaşındaki santrforun gelişiminde büyük katkısı olan Ancelotti, Everton yönetimine transferin 50 milyon poundun altında bitmesi için baskı yapıyor.

Real Madrid'in Everton'dan Dominic Calvert-Lewin için kesenin ağzını açtı. Teknik direktörlüğe Carlo Ancelotti'yi getiren İspanyol devi, İtalyan teknik adamın geçen sezon çalıştırdığı Premier League ekibinden İngiliz golcüyü kadrosunda görmek istediği iddia ediliyor.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre; geçen yaz geldiği Everton'da bir sezon geçirdikten sonra Zinedine Zidane'ın yerine Real Madrid'e geçen ve Madrid ekibinde 2. dönemine başlayan Ancelotti, Dominic Calvert-Lewin'i istiyor. Geçen sezon tüm kulvarlarda 21 gol atan 24 yaşındaki santrfor için Everton yönetimiyle görüştüğü iddia edilen Ancelotti, transferi 50 milyon poundun altında bir rakama bitirmek için İngiliz ekibine baskı yapyıor.

Sheffield United altyapısından yetişen ve 2016 yazında Everton'a sadece 1.6 milyon euroya transfer olan İngiliz golcü, Ancelotti yönetiminde yıldız bir golcüye dönüşmüştü. Premier League'de 33 maçta 16 gol, 2 asistlik katkı sağlayan Calvert-Lewin, bu performansıyla İngiltere Milli Takımı'na kadar yükseldi.

HARRY KANE'İN YERİNE OYNAYACAK MI?

Son yıllarda İngilizler'in bir başka yıldızı golcüsü Harry Kane ile ismi sık sık yan yana gelen Real Madrid, Kane'in EURO 2020'deki kötü performansı nedeniyle Çek Cumhuriyeti maçında ilk 11'de oynaması gündeme gelen Calvert-Lewin için Everton kulübün maddi zorlukları bu transferi mümkün kılıyor.

İngiliz basını, Everton kulübünün yıldız golcüsünü yüksek bir rakama satarak kadronun geri kalanıyla ilgilenmek için kaynak yaratmak istediğini savunuyor. Ancelotti'nin sürpriz ayrılığı sonrası henüz yeni bir teknik direktörle anlaşmayan "Toffies" lakaplı kulüp, yüksek bütçeli kadrosuyla ilk 6'nın dışında kalmanın hayal kırıklığını yaşamıştı.

Real Madrid'e Ancelotti'nin ilk döneminde transfer olan ancak tapusu şu an Everton'da bulunan Kolombiyalı yıldız orta saha James Rodriguez'in de İtalyan teknik direktörle birlikte Real Madrid'e geri döneceği iddia edilmişti.

Carlo Ancelotti, Dominic Calvert-Lewin'i de Real Madrid'e getirmek istiyor

Carlo Ancelotti, Dominic Calvert-Lewin'i de Real Madrid'e getirmek istiyor ile ilgili etiketler Everton Real Madrid La Liga carlo ancelotti Dominic Calvert-Lewin premier league
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.