Çarli dizisinde Cilvenaz'ı canlandıran Mine Çağlar Kondu'nun değişimi şaşırttı!

90'lı yıllarda Çarli adlı dizide canlandırdığı 'Cilvenaz' karakteriyle hafızalara kazınan Mine Çağlar Kondu sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Üniversite yıllarında eğitimini oyunculukla devam ettirmekte zorlanan Kondu, hayatına başarılı bir veteriner hekim olarak devam ediyor.

90'ların sevilen dizisi Çarli'de canlandırdığı Cilvenaz karakteriyle tanınan Mine Çağlar Kondu hayatına başarılı bir veteriner hekim olarak devam ediyor.

Oyunculuk yaptığı dönemde veterinerlik fakültesinde okuyan Kondu, oyunculuk ve eğitim hayatı bir arada yürümeyince oyunculuğu bıraktı ve mesleğine ustalaştı.

Çarli dizisinde Cilvenaz'ı canlandıran Mine Çağlar Kondu'nun değişimi şaşırttı!

Mine Çağlar Kondu sosyal medyadan tedavi ettiği hayvanları paylaşıyor ve beğeni topluyor.

Çarli dizisinde Cilvenaz'ı canlandıran Mine Çağlar Kondu'nun değişimi şaşırttı! - Resim : 2

Kondu Çarli'den sonra; Sıcak Saatler, Mavi Düşler, Ayşecik gibi başka dizilerde de oynamıştı.

 

 

Çarli dizisinde Cilvenaz'ı canlandıran Mine Çağlar Kondu'nun değişimi şaşırttı! ile ilgili etiketler Sosyal Medya cilvenaz çarli
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.