Çarkıfelek başvuru formu 2020! Çarkıfelek nasıl katılırım?

Çarkıfelek nasıl katılırım? Çarkıfelek 2020 başvuru formu vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sizde Onur Büyüktopçu'nun sunduğu Çarkıfelek yarışmasına başvuruda bulunarak birbirinden güzel hediyeler kazanabilirsiniz. İşte 2020 Çarkıfelek başvuru formu...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek yarışmasına başvuru formu vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Yeni sezonda özellikle bayram günlerinde yayınlanan özel programlarla herkesin ilgisini çekmeye devam eden Çarkıfelek yarışmasının yeni sunucusu Onur Büyüktopçu’da ilgiyle izleniyor.

Çarkıfelek yarışmasına katılmak için sizde hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Çarkıfelek yarışmasından kazanacağız ödüllerle mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz.

ÇARKIFELEK BAŞVURU FORMU NASIL KATILIRIM 2020

Çarkıfelek 2020 yarışmasına katılmak için öncelikle Kanal D adresindeki başvuru formunu eksiksiz ve tam olarak doldurmanız gerekmektedir. Çarkıfelek başvuru formunu doldurduktan sonra yarışmaya katılım için size iletişim numarasından mutlaka geri dönüş yapacaklardır.

ÇARKIFELEK 2020 BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Onur Büyüktopçu ve Emel Özkızıltaş’ın sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan Çarkıfelek yarışmasına 18 yaşını doldurmuş, sağlıklı her birey katılabilmektedir. Azerbaycan kardeş ülke vatandaşları da Çarkıfelek yarışmasına katılma şansı elde edebilmektedir.

ÇARKIFELEK BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ

Çarkıfelek başvuru formu 2020! Çarkıfelek nasıl katılırım? ile ilgili etiketler çarkıfelek Çarkıfelek 2020 Çarkıfelek başvuru formu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.