Çarkıfelek artık YouTube'da! Mehmet Ali Erbil'den bomba açıklama!

65 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz gün bir etkinlik çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erbil, televizyon ekranlarının unutulmaz yarışma programları arasında yer alan "Çarkıfelek"in YouTube üzerinden yeniden sevenleriyle buluşacağı müjdesini verdi.

Mehmet Ali Erbil, dört yıl önce evinin banyosunda ayağının kayması sonucu düşmüş ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu.

ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNDÜ

Kaçış sendromu (Kılcal damarlardan sıvı sızıntıları sonucu kan basıncında hızlı düşüş ile ilişkili akut ve şiddetli tekrarlayan ataklar) hastalığı da nükseden ve bu süreçte ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, başarılı geçen tedavisinin ardından eski günlerine geri döndü.

Çarkıfelek artık YouTube'da! Mehmet Ali Erbil'den bomba açıklama!

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam bir ödül töreninde sunuculuk görevini üstlendi.

"BENİM HAYATIMDA SADECE TİKTOK YOK"

Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, "Bu sene yapılan 50'nci ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur, Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" dedi. Muhabirlerin "O zaman TikTok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?" sorusuna Mali, "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün" karşılığını verdi.

Çarkıfelek artık YouTube'da! Mehmet Ali Erbil'den bomba açıklama! - Resim : 2

ÇARKIFELEK YOUTUBE'DA İZLEYİCİLERİYLE BULUŞACAK

Hastalığıyla ilgili sıkıntılarını atlattığını belirten 65 yaşındaki sanatçı, "Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi çektik. Her şey yolunda. YouTube'ta 'Çarkıfelek'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" diyerek, sahnedeki yerini aldı.

Çarkıfelek artık YouTube'da! Mehmet Ali Erbil'den bomba açıklama! ile ilgili etiketler Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.