Cardi B. eşinin kucağında dans ederken göğsü açıldı!

Las Vegas'ta 28. yaş gününü kutlayan dünyaca ünlü isim Cardi B. boşanmak üzere olduğu kocasının üstünde twerk yaparken göğsünün açılmasıyla sosyal medyada gündem oldu.

Cardi B, 28. yaş gününü kutlamak için hafta sonu Las Vegas'a gitti. Rapçi Cardi B.'nin doğum günü paylaşımları olay oldu. Şölen tadında bir kutlama yapan Cardi, "Aptalca yürüyüşüm, çünkü hala sarhoşum" notuyla da bir paylaşım yaptı.

Cardi B. eşinin kucağında dans ederken göğsü açıldı!

Ancak Cardi B.'nin ne notu ne yürüyüşü gündem oldu. Ünlü rapçinin twerk'ü her şeyin önüne geçti. Boşanmak üzere olduğu eşi Offset de doğum günündeydi.

Cardi B. eşinin kucağında dans ederken göğsü açıldı! - Resim : 2

Cardi B boşanmak üzere olduğu eşini yere yatırdı üzerine atlayıp twerk yaptı. Cardi B.'nin o sırada göğsünün açılması da gündem oldu. Sosyal medyada yayılan görüntüler pek çok kişi tarafından paylaşıldı.

Cardi B. eşinin kucağında dans ederken göğsü açıldı! - Resim : 3

Cardi B. eşinin kucağında dans ederken göğsü açıldı! ile ilgili etiketler Cardi B Sosyal Medya Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.