Carabao Cup'ta zafer Manchester City'nin...

Manchester City, Carabao Cup finalinde Tottenham Hotspur'u Aymeric Laporte'un golüyle 1-0 mağlup ederek bu kupada üst üste 4. zaferini yaşadı. Arsenal ve Manchester United'ı eleyerek finale çıkan Pep Guardiola, City'nin başındaki son 6 sezonunda 5 kez bu kupayı havaya kaldırdı.

İngiltere Lig Kupası'nda (Carabao Cup) zafer Manchester City'nin oldu. Wembley'deki finalde Tottenham Hotspur'u 82'de Aymeric Laporte'nin attığı golle 1-0 mağlup eden Guardiola'nın takımı üst üste 4. kez bu kupayı müzesine götürdü.

Arsenal ve Manchester United'ı eleyerek finale çıkan son 3 yılın şampiyonu Manchester City'de kupa koleksiyoncusu Pep Guardiola, City'nin başındaki son 6 sezonunda 5 kez bu kupayı havaya kaldırdı. Premier League'de şampiyonluğa koşan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de yarı final gören Manchester City'de ilk kupayı kaptı.

Tottenham cephesinde ise önemli bir sakatlık yok ancak teknik direktör Jose Mourinho'nun finalden bir hafta önce kovulmasının şoku yaşanıyordu. Londra ekibi 29 yaşındaki yardımcı antrenör Ryan Mason yönetiminde çıktığı ilk maçta Southampton'ı geriden gelerek yenmeyi bilmişti.

İki takım arasında bu sezon Premier League'de oynanan maçlardan ilkini Tottenham Hotspur evinde 2-0 kazanmıştı. Sezonun 2. yarısındaki maç ise Manchster City'nin Ettihad Stadı'nda 3-0 üstünlüğüyle sona ermişti.

Carabao Cup'ta zafer Manchester City'nin... ile ilgili etiketler Manchester City Pep Guardiola tottenham hotspur Carabao Cup Aymeric Laporte
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.