Çapa doktorları meslektaşlarını böyle uğurladı

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi'nde görev yapan ve kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren Prof. Dr. Seyit Mehmet Karacan için meslektaşları tarafından saygı duruşunda bulunuldu.

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seyit Mehmet Karacan 4 Nisan günü geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karacan için yıllarca görev yaptığı Çapa Tıp Fakültesi Acil Dahiliye bölümü önünde anma töreni düzenlendi. Meslektaşlarının Karacan'ı anlattığı kısa törenin ardından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Prof. Karacan'ın Hasdal Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

Çapa doktorları meslektaşlarını böyle uğurladı

Resmi sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan İstanbul Üniversitesi acı haberi şu ifadelerle duyurmuştu:

"Tıp Fakültemizin değerli öğretim üyelerinden Prof. Dr. Seyit Mehmet Kayacan’ı geçirdiği kalp krizi sonrası kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhum hocamıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tıp camiasına başsağlığı diliyoruz"

Çapa doktorları meslektaşlarını böyle uğurladı ile ilgili etiketler doktor Kalp Krizi Çapa Tıp Fakültesi Seyit Mehmet Karacan saygı duruşu
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.