Çantasıyla önüne gelene saldırdı, vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı! Akılalmaz anlar...

Eskişehir'de bir kadın yürüdüğü yol üzerinde bulunan onlarca kişiye elindeki çantayla saldırdı. Nedensizce önüne çıkan herkese saldıran kadın ortalığı birbirine kattı. Vatandaşlar neye uğradıklarını şaşırırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde kimliği tespit edilemeyen bir kadın, önüne gelen herkese elindeki çantayı adeta bir sopa gibi kullanarak saldırdı.

SEBEPSİZ YERE YOL ÜZERİNDEKİ İNSANLARA SALDIRDI

Yol kenarında bir dilenci, bankta oturan kadın ve olaya müdahale edenler de çantalı saldırganın darbelerinden nasibini aldı. Sebepsiz yere yol üzerindeki insanlara saldıran kadına çevredeki vatandaşlar müdahale etti. Zaman zaman gerginliğin yükseldiği olay İki Eylül Caddesi’nde bulunan tramvay durağının yanında son buldu. Tepki gösteren vatandaşlar tarafından ihbar edilen kadın, olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alındı. Yaşanan bu olay ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarıyla kayda alındı.

Çantasıyla önüne gelene saldırdı, vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı! Akılalmaz anlar...

"ENGELLİ BİR KIZA BİLE VURDU. RAHATSIZ BİR BAYAN OLDUĞU BELLİYDİ" 

Öte yandan olaya şahit olan çevre esnafı, saldırı anında müdahale etmeye çalıştıklarını ama kadını engelleyemediklerini belirttiler. Esnaf Faruk Yılmaz, saldırıda bulunan kadının engelli bir kıza vurmaya başladığını ve çevredeki vatandaşların engel olmaya çalıştıklarını aktardı. Kadının, olaya müdahale etmek için gelen polislere de saldırdığını söyleyen esnaf Yılmaz, “Dün Hamamyolu’ndan gelirken bir bayan çantasıyla dilencinin kafasına vurdu. Sonra engelli bir kıza vuruyordu, hanımefendiyi tutup engel oldular. Rahatsız bir bayandı. Etrafa saldırmaya devam etti sonra vatandaşlar polise haber verdi. Polise de saldırdı sonra karakola götürdüler. Rahatsız bir bayan olduğu belliydi, konuşmaları farklıydı” diye konuştu.

Çantasıyla önüne gelene saldırdı, vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı! Akılalmaz anlar... - Resim : 2

Dün kimliği tespit edilemeyen ve önüne gelen herkese elindeki çantayı adeta bir sopa gibi kullanarak saldıran kadın ise isminin Deniz Özdoğan olduğunu belirtti. İnsanlara saldırma nedenini söyleyen Özdoğan, “Anne kızını kurban etmek üzereydi, arkadan gördüm müdahale etmem lazımdı zor yetiştim” ifadelerini kullandı.

Çantasıyla önüne gelene saldırdı, vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı! Akılalmaz anlar... - Resim : 3

Çantasıyla önüne gelene saldırdı, vatandaşlar neye uğradığını şaşırdı! Akılalmaz anlar... ile ilgili etiketler Eskişehir Odunpazarı Kadın Saldırı çanta

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.