Cansu Tosun'un suda doğum yaptığı ortaya çıktı! İşte o an...

İki yıldır evli olan Erkan Kolçak Köstendil-Cansu Tosun çiftinin oğulları Marsel'in suda doğduğu ortaya çıktı. Doktor Yusuf Olgaç, yaptığı paylaşımda "Marsel'in doğumu için Hollanda'yı seçmişlerdi aslında ama koronavirüs salgını sınırları kapatınca hayallerindeki kavuşma için yeni bir plan yapmaları gerekmiş" ifadelerini kullandı

2018 yılında evlenen Cansu Tosun-Erkan Kolçak Köstendil çifti, 14 Temmuz'da oğulları Marsel'i kucaklarına aldı.

"MARSEL SUDA DOĞDU"

Doktor Yusuf Olgaç'ın yaptığı paylaşımla doğumun suda gerçekleştiği ortaya çıktı.

Cansu Tosun'un suda doğum yaptığı ortaya çıktı! İşte o an...

Çiftin bebeklerine kavuştuğu anları yayınlayan Dr. Olgaç, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Marsel'in doğumu için Hollanda'yı seçmişlerdi aslında ama koronavirüs salgını sınırları kapatınca hayallerindeki kavuşma için yeni bir plan yapmaları gerekmiş.

Erkan, çok başarılı bir oyuncu ama Marsel'i gördüğü an havuzda o saf gözyaşlarını akıtırken hiç de rol yapmıyordu bana göre. Sanırım bundan sonra filmlerinde mutluluk gözyaşları dökmesi gerekirse o anları hatırlaması yeterli olacak." 

 

 

 

Cansu Tosun'un suda doğum yaptığı ortaya çıktı! İşte o an... ile ilgili etiketler Bebek Erkan Kolçak Köstendil Cansu Tosun suda doğum
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.