Cansu Taşkın dün gece düzenlenen ödül töreninde, ilginç kıyafeti ve garip duruşu ile ilgi çekti!

Model Cansu Taşkın Altın Kelebek Ödül Töreninde ödül almamasına rağmen sırtı tamamen açık elbisesi ile konuşulmayı başardı. Cansu'ya bakan bir daha baktı.

altin-kelebek-odullerinde-cansu-taskin-oyle-bir-10334778_1515_m

Yeliz Yeşilmen'in videolarda sen bu kıyafetle ortalarda fazla dolaşma dediği Cansu Taşkın, ödül törennin en dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı.

İncecik beli ve büyük kalçasıyla meşhur olan Cansu Taşkın tercih ettiği elbise ile herkesin ağzını açık bıraktı. Cansu, ödül almasa da geceye damga vurdu.

"DURUŞ BOZUKLUĞU MU VAR?"

Cansu Taşkın, sırtı tamamen açık bir elbise tercih etti. Geceden fotoğrafta paylaşan Taşkın'a yüzlerce yorum yapıldı. Fotoğrafı gören "Duruş bozukluğumu var?" demeden edemedi.

altin-kelebek-odullerinde-cansu-taskin-oyle-bir-10334778_7355_m

Cansu Taşkın dün gece düzenlenen ödül töreninde, ilginç kıyafeti ve garip duruşu ile ilgi çekti! ile ilgili etiketler cansutaşkın odultoreni altınkelebek kıyafet dikkatçekme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.