Cansu Fırıncı 'İbrahim' karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosundan ayrıldı

Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı, büyük bir ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisinde İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı diziden ayrıldığını duyurdu.

Cuma akşamları Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, her bölümü ilgiyle izlenen Yalı Çapkını dizisinde flaş bir ayrılık yaşandı. Yalı Çapkını'nda İbrahim karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, kadrodan ayrılma kararı aldı.

DİZİYE VEDA ETTİ


Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan ve kadrosunda Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Selen Özbayrak, Umut Gezer gibi isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisine Cansu Fırıncı veda etti.

CANSU FIRINCI


Dizide 'İbrahim' karakterini canlandıran Cansu Fırıncı, diziden ayrıldığını Instagram hesabından yaptığı bir açıklama ile duyurdu.

Sosyal medya hesabından veda paylaşımı yapan Fırıncı, ''Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığım İbrahim karakterini yapımla anlaşmaya vararak sonlandırma kararı aldık. Dizinin ratingi bol, sezonları uzun olsun. Tüm ekip arkadaşlarıma başarılar dilerim. Yeni projelerde buluşmak üzere.'' ifadelerine yer verdi.

yalı çapkını ibrahim

Cansu Fırıncı 'İbrahim' karakterini canlandırdığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosundan ayrıldı ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Cansu Fırıncı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.