Cansu Dere'den şok eden bomba Sadakatsiz itirafı

Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere’den bomba bir itiraf geldi. Sezonun en etkileyici dizilerinden biri olmayı başaran Sadakatsiz’de adım adım sezon finaline doğru gidilirken reytinglerin yüksel olması yapımında yüzünü güldürdü. Ancak asıl mesele Cansu Dere’nin şok eden itirafı oldu.

Dizide Asya karakterine hayat veren Cansu Dere, her bölümde olay sahneleri ile akıllara kazınmaya devam ediyor. Uzun süren sessizliğin ardından Sadakatsiz dizisi ile yeniden ekranlara geri dönen Cansu Dere’ye, Volkan karakteriyle Caner Cindoruk ve Derin karakteriyle de Melis Sezen eşlik ediyor.

Cansu Dere'den şok eden bomba Sadakatsiz itirafı

Dizide ekip yoğun bir şekilde aralıksız olarak çalışmalarına devam ederken pandemi dönemine rağmen oyuncuların gösterdiği üstün performans izleyenlerden de tam not alıyor. Koronavirüs sıkıntıları nedeniyle ara ara çekimlerine ara verilen Sadakatsiz’de son olarak Burak Sergen’den gelen güzel haberler yüzleri güldürmeyi de başarıyor.

Ancak Cansu Dere’den gelen şok bir itiraf herkesi derinden sarsarken oyuncu dizide çok yorulduğunu ve vaktinin çoğunu burada harcadığını saklamadı. Sadakatsiz dizisinin hayatının en önemli noktalarından biri olduğuna değinen Cansu Dere şimdiden sezon finalini merakla beklemekte.

Cansu Dere'den şok eden bomba Sadakatsiz itirafı - Resim : 2

Pandemi döneminde birçok insanın evlerinde olduğunu söyleyen Dere artık maske takmaktan da bıktığını itiraf etti. Cansu Dere’yi hem bu pandemi koşulları hem de Sadakatsiz dizisinin yoğun çekim programı oldukça yordu.

Sadakatsiz dizisi 2 Haziran Çarşamba akşamında son bölümü ile sezon finali yaparak ekranlara kısa bir ara verecek.

Cansu Dere'den şok eden bomba Sadakatsiz itirafı ile ilgili etiketler Cansu Dere Asya Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.