Cansu Dere'den Sadakatsiz dizisine şok veda!

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisine veda edeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Asya karakterini oynayan güzel oyuncu Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor mu?

Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini oynayan güzel oyuncu Cansu Dere, dizideki performansı ile göz doldururken diziden ayrılacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Caner Cindoruk ve Melis Sezen'le birlikte oynadıkları dizide her hafta izleyiciyi ekran başına kilitleyen Cansu Dere Sadakatsiz dizisine veda mı ediyor?

CANSU DERE SADAKATSİZ DİZİSİNE ŞOK VEDA!

Dizinin setinde yaşanan koronvirüs vakaları sonrası çekimlerine ara verilen Sadakatsiz dizisinin stok bölümlerinin tükenmesi nedeniyle bir ara final yapacağı iddiaları gündeme gelmişti.

Dizinin yapımcısı sete koronavirüs nedeniyle ara verdiklerini açıklamış erken final iddialarını yalanlamıştı. Son olarak Cansu Dere'nin de Sadakatsiz'e veda edeceği söylentisi sosyal medyada da konuşulur oldu.

Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere makyajsız paylaşımıyla cesaretini  konuşturdu! –

Şöyle bir bilgi verelim; Cansu Dere Sadakatsiz dizisine veda etmiyor. Ancak şimdilik. Zira ayrılık ile ilgili henüz ne Cansu Dere'den ne de dizinin yapımcısından resmi bir açıklama gelmedi.

 

 

Cansu Dere'den Sadakatsiz dizisine şok veda! ile ilgili etiketler Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.