Cansu Dere ve Melis Sezen'den Sadakatsiz sezon finali paylaşımı!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz'in iki yıldızı Cansu Dere ve Melis Sezen'den dizinin sezon finaline dair bir paylaşım geldi. İkilinin keyfinin yerinde olduğu gözlendi.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana en çok takip edilen diziler listesinden düşmeyen Sadakatsiz, gelecek sene izleyicisiyle buluşmak üzere sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

SEZON FİNALİ PAYLAŞIMI GELDİ

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle başarılı bir oyunculuk örneği sergileyen Melis Sezen de sosyal medya hesabından rol arkadaşı Cansu Dere'yle samimi pozunu paylaştı. Sezen fotoğrafın altına ise "Paydos" notunu düştü. Öte yandan dizinin ikinci sezon bölümleri, Ekim ayında yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.İşte Sezen'in sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım:

Cansu Dere ve Melis Sezen'den Sadakatsiz sezon finali paylaşımı! ile ilgili etiketler Denizli Melis Sezen Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.