Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un sevişme sahnesi olay oldu!

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizisi Sadakatsiz, ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Daha ilk bölümüyle seyircilerin beğenisini kazanan dizide bir sahne olay oldu. Caner Cindoruk ve Cansu Dere'nin sevişme sahnesi bazı izleyicilerde rahatsızlık yarattı.

Sadakatsiz dizisinde, izleyici kitlesinin en yoğun olduğu (Prime time) saatlerde ekranlara gelen yatak sahnesi bazı izleyicileri rahatsız etti.

SEYİRCİLERİ İKİYE BÖLDÜ

Cansu Dere'nin yıllara meydan okuyan duru güzelliği ve oyunculuğu ile twitter'da TT olan dizinin bir sahnesi de sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Volkan ve Asya'nın yatak sahnesi ekran başındakileri ikiye böldü.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un sevişme sahnesi olay oldu!

Bazı sosyal medya kullanıcılarını mesajları;

"Hiç gerek yoktu, o yatak sahnesine. Zaten süper bir dizi belli. Cansu Dere'nin güzelliği yeter"

"Şimdi bu yatak sahnesine ne gerek vardı acaba"

"Bu sahneden rahatsız olanlar sürekli ellerinde tabanca olan, bir bölümde 50 kişinin öldürüldüğü dizileri izlesinler onlar daha iyi"

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un sevişme sahnesi olay oldu! - Resim : 2

SADAKATSİZ'İN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere (Asya), Kadın dizisinden ayrıldıktan sonra sessizliğe gömülen Caner Dindoruk (Volkan), Mucize Doktor kadrosundan çıkarılan Özge Özder (Derya) ve usta oyuncu Burak Sergen'in olduğu Sadakatsizoyuncu kadrosu ve konusu ile sosyal medyanın da gündemi oldu. Evli olan ve eşi Volkan tarafından aldatılan Asya'nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizi BBC Studios'un 'Doctor Foster' isimli dizisinin Türkiye uyarlaması.

 

 

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un sevişme sahnesi olay oldu! ile ilgili etiketler Caner Cindoruk Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.