Cansu Dere Türkiye güzeli mi? Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere Türkiye güzellik yarışmasında kaçıncı oldu?

Sadakatsiz dizisiyle tekrar ekranlara dönen Cansu Dere, son günlerin en çok konuşulan isimlerinden. Eski manken Dere hakkında takipçilerinin merakı da araştırmaları da hız kesmiyor. 14 Ekim 1980 doğumlu olan güzel oyuncu, İzmir'de doğdu. Katıldığı bir güzellik yarışmasında Cansu Dere kaçıncı oldu?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran başarılı oyuncu ve eski manken Cansu Dere, uzun yıllar önce katıldığı Türkiye güzellik yarışmasında kaçıncı oldu? Daha sonrası ne iş yapmaya başladı?

CANSU DERE TÜRKİYE GÜZELİ Mİ?

Uzun yıllardır; gerek oyunculuğu gerekse güzelliği ile adından söz ettiren Cansu Dere aslında 2000 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında tacı takan kişi olamadı! Ama Miss Turkey yarışmasında birinci olmayıp; birinci olan isimden daha ünlü olmak bir nevi gelenek diyebiliriz. Böyle olayların çok fazla örneği var, bu örneklerden biri de Cansu Dere! 2000 yılında yarışmayı üçüncü olarak tamamlayan Cansu Dere'yi geçip tacı kazanan kişi ise Yüksel Ak!

Cansu Dere'nin değişimi sosyal medya gündeminde! 40 yaşındaki Cansu Dere 20  yıl önce meğer... - Galeri - Takvim

2000 yılı Miss Turkey için altın çağ desek yanlış olmaz! O sene ikinci olan kişi ise ünlü oyuncu ve manken Gamze Özçelik!

Cansu Dere Türkiye güzeli mi? Sadakatsiz'in Asya'sı Cansu Dere Türkiye güzellik yarışmasında kaçıncı oldu? ile ilgili etiketler Kanal D Cansu Dere Asya Sadakatsiz türkiye güzellik
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.