Cansu Dere Sadakatsiz'den ayrılıyor, Serenay Sarıkaya geliyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir heyecanla izlenen dizisi 'Sadakatsiz' ile ilgili ortaya atılan iddia herkesi şaşkına çevirdi. Cansu Dere'nin 3 bölüm sonra başrol oynadığı diziye veda edeceği ve onun yerine Serenay Sarıkaya'nın geleceği konuşuluyor. Söz konusu iddia ile ilgili, dizinin yapım şirketi ve Cansu Dere'den herhangi bir açıklama gelmedi.

Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un paylaştığı Sadakatsiz dizisinde yeni gelişmeler yaşanmaya başladı. Bir anda ortadan kaybolan Melis Sezen'in senaryo gereği kadrodan ayrılacağı konuşulurken seyircileri ters köşe yapacak yeni bir iddia ortaya atıldı.

CANSU DERE VEDA EDİYOR, SERENAY SARIKAYA GELİYOR!

Uçan Karga isimli bir sosyal medya hesabının iddiasına göre Cansu Dere, 3 bölüm sonra Sadakatsiz dizisinden ayrılıyor.

BOMBA İDDİA!

Veda eden Cansu Dere'nin yerine ise Serenay Sarıkaya geleceği ve başrolde yer alacağı söylendi. Cansu Dere'nin bu vedası ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "1 Nisan şakası" olarak yorumlandı.

Cansu Dere Sadakatsiz'den ayrılıyor, Serenay Sarıkaya geliyor!

Konu hakkında yapım şirketinden ve Cansu Dere'den henüz bir açıklama gelmedi.

 

Cansu Dere Sadakatsiz'den ayrılıyor, Serenay Sarıkaya geliyor! ile ilgili etiketler Serenay Sarıkaya Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.