Cansu Dere burnu estetik mi? Cansu Dere'nin burnu estetik mi?

Cansu Dere burnu estetik mi? Sadakatsiz dizisinin Doktor Asya'sı Cansu Dere burnuna estetik mi yaptırdı sorusu merak ediliyor. Türk Televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından Ezel'in Eyşan'ının canlandıran Cansu Dere ile ilgili detaylar..

Cansu Dere burnu estetik mi? Cansu Dere'nin burnu estetik mi? Sadakatsiz'in Doktor Asya'sı Cansu Dere estetikli mi? İşte detaylar...

CANSU DERE BURNU ESTETİK Mİ?

Ünlü oyuncu ekranlara geri dönüşü için hazırlandığı günlerde objektiflere makyajsız yakalandı. Dere, önceki gün bir AVM'de görüntülendi.

Makyajsız ve salaş hali ile güzel oyuncunun yeni dizi yorgunluğu kendini belli ediyordu. Bu makyajsız fotoğraf sosyal medyanın gündemine oturdu.

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk ile uyumlu bir ikili oluşturan Dere'nin burnu estetik mi sorusu ise araştırılmaya devam ediyor. Konuyla ilgili Cansu Dere'den bir açıklama gelmezken burun estetiği yaptırdığına yönelik iddialar ise devam ediyor.

Cansu Dere burnu estetik mi? Cansu Dere'nin burnu estetik mi? ile ilgili etiketler Cansu Dere Sadakatsiz
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.