Cansu Dere ayrılığın nedenini açıkladı!

Oyuncu Cansu Dere, TV8'de yayınlanacak bir dizi için Acun Ilıcalı ile anlaşmıştı. Ancak dizinin çekimlerine kısa bir süre kala proje iptal oldu. Dere, Ilıcalı ile el sıkıştıktan sonra iptal olan projeyle ilgili açıklama yaptı.

Snob magazinin haberine göre, Başarılı oyuncu Cansu Dere önceki gün Bebek’te gittiği kaş tasarım kliniği çıkışı objektiflere yansıdı. Her zaman fit görüntüsü ve güzelliği ile dikkat çeken Dere’nin sık sık kliniğe gelerek bakım yaptırdığı öğrenildi.

Kısa süre önce TV8 ile anlaştığı diziden son anda ayrılması üzerine Acun Ilıcalı'nın anlaşmayı fesh ettiği iddia ediliyordu. Ünlü oyuncu şu yanıtı verdi: “Benimle alakalı hiçbir konu yok, bizim işimiz senaryo onun için senaryo ile alakalı bir sıkıntı oldu. Neticesinde proje iptal oldu, ben de diğer senaryo ve projeleri değerlendiriyorum" dedi.

Cansu Dere ayrılığın nedenini açıkladı!

GÜZEL TEKLİFLER GELİYOR

Yakın zamanda sevenleri ile buluşabileceğinin sinyallerini veren Cansu Dere “Benim işim ile aşk ilişkim var. Onun için önce projeye ve senaryoya inanmam, güvenmem gerekiyor. Güzel teklifler geliyor, ben de hepsini en iyi şekilde değerlendirip karar vermek istiyorum" dedi.

Öte yandan Cansu Dere, oyuncu Engin Altan Düzyatan ile birlikte bir projede yer alacağı haberleri için "Doğru bir haber değil" ifadesini kullandı. 

Cansu Dere ayrılığın nedenini açıkladı! - Resim : 2

 

 

Cansu Dere ayrılığın nedenini açıkladı! ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı Engin Altan Düzyatan TV8 Cansu Dere
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.