Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia

Beylikdüzü'nde cansız bedeni bulunan Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç bir şüphe bulunuyor. 20 Ocak'tan beri kayıp olan ve cansız bedeni toprak altında bulunan Kartal'ın kelepçeli olduğu belirtilirken, gömülürken hayatta olabileceği değerlendiriliyor.

İstanbul Beylikdüzü'de geçen aydan beri kayıp olan Murat Kartal'ın cesedi bulundu. 20 Ocak'tan bu yana kayıp olan Kartal'ın bulunan cesedinin ise kelepçeli olduğu belirlendi. Ekipler, Murat Kartal'ın canlı canlı gömülmüş olabileceğini değerlendiriyor.

MURAT KARTAL'I EVİNDEN POLİSLER ALMIŞ

Uyuşturucu iddiaları nedeniyle sık sık gündeme gelen Baybaşin Ailesi üyelerinden müteahhit Edip Fırat'ı 23 Aralık 2015'te öldürmekten tutuklanıp 2022'de tahliye edilen Kartal, 20 Ocak'tan bu yana kayıptı.

Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia

Sabah'ta yer alan habere göre; Soruşturma kapsamında, polis memurları Erdem Öntürk ve Fatih Erkuş'un, 20 Ocak 2021'de Kartal'ı Maltepe'deki evinden kelepçe takarak kendi araçlarına aldıkları, "Karakola gidiyoruz" diyerek götürdükleri belirlendi.

Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia - Resim : 2

KARAKOL YERİNE BAŞKA YERE GÖTÜRDÜLER

Kartal'ın da ailesine "Gayrettepe'ye gidiyoruz" dediği kaydedildi. Ancak zanlılar, Kartal'ı karakola değil, İstanbul Adalet Sarayı yakınlarında bulunan Edip Fırat'ın amcası Yavuz Yavuztürk ve yanındakilere teslim etti.

Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia - Resim : 3

CANLI CANLI MI GÖMÜLDÜ?

Kartal'ın da buradan Beylikdüzü'ndeki köşke götürüldüğü ve burada öldürüldüğü değerlendiriliyor. Cesedin kelepçeli olması canlı canlı gömüldüğü ihtimalini güçlendirdi. Köşk ve çevresinde arama çalışmaları sürerken Kartal'a ait olduğu ve kriminal incelemesi halen süren kan örnekleri ile bir adet ayakkabı da ele geçirilmişti. Soruşturma kapsamında 9 kişi gözaltına alınırken, aralarında 2 polisin de olduğu 7 şüpheli tutuklu bulunuyor.

Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia - Resim : 4

Cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulunmuştu... Murat Kartal'ın ölümüyle ilgili korkunç iddia ile ilgili etiketler Beylikdüzü murat kartal sorulturma
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.