Cansın Çekili kimdir? Kaç yaşında? Koronavirüse mi yakalandı?

Cansın Çekili kimdir? Erkenci Kuş dizisi gibi başarılı yapımlarda yer alan ünlü oyuncu Cansın Çekili sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını duyurdu. Birçok kişi Cansın Çekili'nin kaç yaşında olduğunu ve sağlık durumunu merakla araştırmaya deva ediyor. Peki, Cansın Çekili kimdir? Kaç yaşında? Koronavirüse mi yakalandı? Detaylar haberimizde...

Cansın Çekili kimdir? Çocuk dizisinde Zeynep karakteriyle tanıdığımız, Erkenci Kuş gibi yapımlarda yer alan güzel oyuncu Cansın Çekili COVID-19 salgınına yakalandığını sosyal medya hesabından açıkladı. Çoğu kişi Cansın Çekili'nin kim olduğunu ve sağlık durumunun nasıl olduğunu merakla araştırmaya devam ediyor. Peki, Cansın Çekili kimdir? Kaç yaşında? Koronavirüse mi yakalandı? Detaylar haberimizde...

Cansın Çekili kimdir, kaç yaşında? Cansın Çekili corona virüse mi ...

CANSIN ÇEKİLİ KİMDİR?

1989 yılında dünyaya gelen Cansın Çekili İzmir doğumludur. Boyu 1.75 cm, kilosu 55, burcu ise Terazi'dir. Adnan Önal Studio Menajerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

Hilal Saral Akademi Kamera Önü Oyunculuk eğitimi alan güzel isim ayrıca Diyalog Anlatım İletişim'de de Oyunculuk Eğitimi almıştır.

İlk dizi oyunculuk deneyimini 2018 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Erkenci Kuş isimli dizi ile gerçekleştirmiş, dizide Aysel karakterini canlandırmıştır.

Bu dizide Demet Özdemir, Can Yaman, Özlem Tokaslan, Cihan Ercan, Öznur Serçeler, Birand Tunca ve Berat Yenilmez gibi isimler rol almıştır. Ayrıca dizi 45. Altın Kelebek Ödüllerinde En İyi Romantik Komedi Dizisi ödülünü almıştır.

2019 yılında yayınlanan Çocuk dizisinde de Zeynep karakteri ile izleyici karşısına çıktı.

Cansın Çekili kimdir? Kaç yaşında? Koronavirüse mi yakalandı? ile ilgili etiketler Erkenci Kuş Koronavirüs Korona oyuncu 2020 cansın çekili Koronavirüsü hasta ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.