Canlı yayında tuhaf 'libido' tartışması

CHP'de yaşanan taciz ve tecavüz vakaları gündemdeki yerini korurken, canlı yayında tuhaf bir tartışma yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Freud ile ilgili yapılan bir espriye 'Ne demek o?' diye tepki gösterdi.

Haber Global'de Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu Neden programında canlı yayında, dün gece Freud tartışması yaşandı.

İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun konuk olduğu programda, HDP'nin kapatılıp kapatılmaması ile ilgili tartışma sürerken İYİ Parti Milletvekili Ahat Andican, konuyu bilinçaltına getirdi.

"FREUDCULUK YAPACAKSAK CHP YANDI"

Araya giren GENAR Araştırma Başkanı İhsan Aktaş, "Siyasette psikanaliz yapacak mıyız. Bilinçaltı okuması yaptınız. Freudculuk yapacaksanız CHP yandı." dedi.

İYİ Partili Andican da cevap olarak, "Muhtemelen öyle." dedi.

CHP'Lİ ERDOĞDU TEPKİ GÖSTERDİ

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, "Ne demek o, ya Freud'u bilmiyorsunuz. Öyle bir şeysiniz ki Freudculuk sizin partinizde bence. İçsel güdülerinizin ve libidolarınızın... Söylenmez ama ne diyeyim ben şimdi? Ahat Bey ya! Freud diyince libido gelir siz bilmiyorsanız benim eksiğim mi?" diyerek tepki gösterdi.

Canlı yayında tuhaf 'libido' tartışması

Canlı yayında tuhaf 'libido' tartışması ile ilgili etiketler CHP Haber Global Freud aykut erdoğdu Ahat Andican

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.