Canlı yayında stüdyo karıştı! Müge Anlı’da Sıla Uysal bulundu mu?

Müge Anlı’da Sıla Uysal 8 gün ardından ortaya çıktı. Polis merkezine giden Sıla Uysal'ın korkudan konuşamadığı öğrenildi. Henüz ifadesinin alınmadığı öğrenilen Sıla Uysal neredeydi araştırılıyor. Canlı yayına bağlanan Sergen Uysal'ın annesi stüdyoyu karıştırdı.

Kayıp Sıla Uysal 8 gün sonra ortaya çıktı. Gözü yaşlı anne Güler Uysal 15 yaşındaki kızı Sıla Uysal için Müge Anlı’dan yardım istemişti. Kızının 25 yaşındaki kuzeni ile kaçtığını iddia eden anne kızının bulunmasını istiyordu.

Dün Müge Anlı’nın yayını sırasında şüpheli kuzen Sergen Uysal Mersin polisi tarafından karakola götürülerek göz altına aldındı. Dün Müge Anlı’nın yayını ardından kısa süre sonra Sıla Uysal’ın polis merkezine giderek ortaya çıktığı öğrenildi.

Müge Anlı’da Sıla Uysal bulundu mu?

Amcasının oğlu Sergen Uysal’ın gözaltına alınmasından kısa süre sonra hemen ortaya çıkması şüpheli görüldü. 15 yaşındaki Sıla Uysal’ın daha sonradan savcı ve pedagog ile birlikte ifadesi alınacağı duyuruldu. Korkmuş olan Sıla Uysal neredeydi araştırılıyor.

Müge Anlı’da Sıla Uysal bulundu mu?

Kuzen Sergen Uysal polis merkezinde gözaltı süresi devam etmektedir. Mutluluktan sevinç gözyaşları döken aile Müge Anlı’ya teşekkür etti. Yurda götürülen Sıla Uysal'ın bugün yetkililer eşliğinde ifadesi alınacak. 

Canlı yayında stüdyo karıştı! "Senin gibi annenin böyle çocuğu"

Yayına bağlanan Sergen Uysal'ın annesi Sıla Uysal'ın annesi Güler Uysal'ı oğluna komplo kurmak ile suçladı. Sergen Uysal'ın annesi oğluna haksızlık yapıldığını iddi etti. Müge Anlı'da Sergen Uysal'ın kendi ağızı ile beyan ettiği "bir aylık bir ilişkileri olduğu" sözünü söyleyerek Sergen Uysal'ın annesine özür dilemesi gerektiğini söyledi.

Özür dilemeyeceğini söyleyen Sergen Uysal'ın annesine "Senin gibi annenin böyle çocuğu" diyerek yayından aldı.

Canlı yayında stüdyo karıştı! Müge Anlı’da Sıla Uysal bulundu mu? ile ilgili etiketler Müge Anlı Sıla Uysal ne oldu? bulundu mu nerede
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.