Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı

atv'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, Müge Anlı ve ekibinin kısa sürede bulup ailesine müjdeli haberini verdiğini 23 yaşındaki Nebahat Astekin, canlı yayında muhabire saldırdı. Eşinin kaybıyla suçlanan 22 yaşındaki Hakan Astekin ise stüdyoda gözü yaşlı anneye saldırdı.

İstanbul Fatih, Yenikapı’da yaşayan 23 yaşındaki iki çocuk annesi Nebahat Astekin, 27 Mayıs tarihinde kayıplara karıştı. Psikiyatrik rahatsızlıkları olduğu öğrenilen genç kadından 8 gündür haber alamayan endişeli ailesi, soluğu Müge Anlı’da aldı.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı

AİLE KIZLARININ KAYIP OLMASIYLA İLGİLİ EŞİNİ SUÇLADI

Kızlarının kaybını günler sonra öğrendiklerini söyleyen aile, damatları Hakan Astekin’in eşinin kaybıyla hiç ilgilenmediğini, üstelik de kayıp kadına, “Senin ölümün benim elimden olacak!” şeklinde tehditte bulunduğunu iddia etti.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı - Resim : 2

KAYIP KADIN'I MÜGE ANLI BULDU

Müge Anlı, saatler içinde bulduğu kayıp kadının Aksaray’da olduğu müjdesini Nebahat Astekin’in acılı ailesine verdi.

KAYIP KADININ ANNESİNDEN DAMADINA TEPKİ

Aldığı haber karşısında yüreğine su serpilen anne Zeytun Koçak, “Kızımı bu dolandırıcıdan da kurtarın” diyerek stüdyoda bulunan damadına tepki gösterdi. Bunun üzerine öfkelenen Hakan Astekin, canlı yayın sırasında kayınvalidesine saldırmaya kalktı.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı - Resim : 3

“NE KADAR AYIP, TERBİYESİZ İNSAN”

Öfkeli damadın hareketleri karşısında sinirlenen Müge Anlı ise, “Sen niye yaşlı kadının üzerine yürüyorsun. Ne kadar ayıp, bu kadın senin kayınvaliden… Terbiyesiz insan” dedi.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı - Resim : 4

KAYIP KADIN CANLI YAYINDA MUHABİRE SALDIRDI

Yaşananların ardından günler sonra bulunan kayıp kadınla ilgili edinilen bilgiyi aktarmak üzere canlı yayına bağlanan Müge Anlı muhabiri Buse Deviren, hiç beklemediği bir olayla karşı karşıya kaldı.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı - Resim : 5

Psikiyatrik sorunları olan iki çocuk annesi genç kadının, maske takarak geçimini sağladığını ve eve dönmek istemediğini belirten Deviren’e, sözlerini tamamlayamadan börekçiden çıkan Nebahat Astekin, saldırıda bulundu.

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı - Resim : 6

“MADDE BAĞIMLISIYIM, ASKER KAÇAĞIYIM”

Öte yandan kaybıyla ilgilenmediği eşini insanlık namına bulunduğu yerden alıp ailesine teslim edebileceğini söyleyen Hakan Astekin, “Ben madde bağımlısıyım. Açık sözlü biriyim. Ben tedavi olamam, asker kaçağıyım. Dengem bozulmuş askerlik yapamam” sözleriyle herkesi şaşkına çevirdi.

''BU PROGRAM KAVGA YERİ DEĞİL''

Neye uğradığını şaşıran genç muhabir, öfkeli kadını sakinleştirmeye çalışırken bu kez stüdyoda yeniden gerginlik yaşandı. Tarafları uyaran Müge Anlı ise art arda yaşanan olaylar karşısında, “Bu program kavga yeri değil” diyerek tepki gösterdi.

 

 

Canlı yayında stüdyo birbirine girdi! Üzerine yürüdü, ortalık karıştı ile ilgili etiketler Müge Anlı ATV canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.