Canlı yayında şok! Yumruk yumruğa kavga ettiler

Moldova’da eski İçişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Kosovan ile Cumhurbaşkanı Maia Sandu’nun eski danışmanı Sergey Tofilat canlı yayında birbirine girdi. İkilinin sözlü tartışması canlı yayında yumruklaşmaya döndü.

Moldova’da eski İçişleri Bakan Yardımcısı Gennadiy Kosovan ile Cumhurbaşkanı Maia Sandu’nun eski danışmanı Sergey Tofilat konuk oldukları bir televizyon programında kavga etti.

Canlı yayında giderek hararetlenen tartışma tokat ve yumruklarla son buldu. Tofilat'a masada duran su dolu bardağı fırlatan Kosovan, karşı taraftan tokat ve yumruk darbeleri alarak bilinç kaybı yaşadı.

Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimlerin ve politik durumun ele alındığı program kavga nedeniyle sonlandırıldı. Program sunucusu Dmitriy Mişin, daha sonra sosyal medya hesabından, Kosovan ve Tofilat'ın barıştığını ifade etti ve ikilinin tokalaştığı ana dair bir fotoğraf yayınladı.

Canlı yayında şok! Yumruk yumruğa kavga ettiler ile ilgili etiketler Moldova canlı yayın yumruklu kavga Gennadiy Kosovan Sergey Tofilat

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.