Canlı yayında skandal iddia: Güzellik merkezinde cinsel istismara uğradım!

40 yaşında bir kadın kendisini polis olarak tanıtan şahıs tarafından kendi güzellik merkezinde cinsel istismara uğradığını iddia etti. Mağdur kadın ve avukatı Kanal D'de canlı yayınlanan Hakan Ural'ın programına bağlanarak yaşananları tek tek anlattı.

40 yaşında güzellik merkezi sahibi bir kadın Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın yaptığı “Neler Oluyor hayatta” programına bağlanarak tüyler ürperten iddialar ortaya attı.

POLİS ROZETİNİ GÖSTEREREK BENİ KANDIRDI

Talihsiz kadın o anları şöyle anlattı: “ Yeni açtığım iş yerim için benden sosyal medya üzerinden randevu aldı, eski hastam sandım kabul ettim. Geldiğinde bana polis olduğunu ve emniyete gitmemiz gerektiğini söyledi. Polis rozetini, kimliğini gösterdi” dedi.

Canlı yayında skandal iddia: Güzellik merkezinde cinsel istismara uğradım!

"SİLAHI BOĞAZIMA SOKTU"

Olayın detayları ise kan dondurdu. “Çok ağır şiddet kullandı, silahı boğazıma soktu, 18 gündür yemek yiyemedim, kafamı vurdu, kendi iş yerimde saldırıya uğradım. Kafamı poşet ile sararak nefes alamamı engelledi.”

Yayına avukatı Barış Erbaş’ta katıldı. Şikayette bulunduklarını söyleyen Erbaş, “Polis gibi tam tesisatlı geliyor, bir profesyonel, şu an yakalanmadı ama yakalanacağından eminiz” dedi.

Canlı yayında skandal iddia: Güzellik merkezinde cinsel istismara uğradım! ile ilgili etiketler Kanal D Kadın istismar güzellik merkezi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.