Canlı yayında Şirin Payzın'a 'diploma' şoku! "Recep Bey ile 4 sene beraber okuduk"

Halk TV'de Şirin Payzın moderatörlüğünde yapılan programda canlı bağlantı ile konuk olan gazeteci Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. O anlarda Şirin Payzın'ın şoka girmesi sosyal medyada gündem oldu.

CHP tarafından fonlanan fondaş medya yine canlı yayında kendi yalanının kurbanı oldu.

Sık sık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversite diploması olmadığı yalanını öne süren fondaş medya, yine bozguna uğradı.

"AYNI SIRADA 4 SENE OKUDUK"

Halk TV'de Şirin Payzın moderatörlüğünde yapılan programda canlı bağlantı ile konuk olan gazeteci Rafael Sadi, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. 

Duydukları karşısında şok geçiren Payzın, "Nereden?" diye sordu. Bu soru üzerine gazeteci Rafael Sadi, Payzına "Diploması var mı yok mu diye tartışılan Erdoğan'la 4 yıl üniversitede aynı sırada okuduk" cevabını verdi.

ALDIĞI CEVAP KARŞISINDA KEKELEDİ

Aldığı cevap karşısında kelimeleri bir araya getiremeyen ve kekeleyen Şirin Payzın'ın o hali sosyal medyada da gündem oldu. 

Canlı yayında Şirin Payzın'a 'diploma' şoku! "Recep Bey ile 4 sene beraber okuduk" ile ilgili etiketler Halk TV Şirin Payzın üniversite Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan diploma gazeteci Rafael Sadi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.