Canlı yayında sert sözler: Kaan'ın oğlu seninle öpüşme görüntülerini gördü! / VİDEO

Seren Serengil, bu sabah yayınlanan programına konuk gelen Kıvılcım Ural'a "Kaan Tangöze ile öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu görmüş ve arkadaşları dalga geçmiş." dedi. Ural neye uğradığını şaşırdı.

Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunuculuğunu yaptığı 'Duymayan Kalmasın' programında Kaan Tangöze'yi Seçkin Piriler'in elinden alan Kıvılcım Ural'ı bir hayli sıkıştırdı.

"ÇOCUK, ÖPÜŞME GÖRÜNTÜLERİNİZİ GÖRMÜŞ"

Seren Serengil, Seçkin Piriler ile Kan Tangöze'nin oğullarının yaşadığı tramvayı canlı yayında açık açık anlattı. Seren, Kıvılcım'a "Kaan ile senin öpüşme görüntülerini Kaan'ın oğlu bilgisayar dersinde görmüş. Arkadaşları fotoğrafı görünce dalga geçmişler. Çocuk Seçkin'e soruyormuş 'Evlenecekler mi?' diye sen bunlara ne diyorsun?" diyerek her şeyi ortaya döktü.

KIVILCIM URAL NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Bu sözler karşısında neye uğradığını şaşıran Kıvılcım Ural, "Siz bunu nereden biliyorsunuz?" diyerek şaşkınlığını üzerinden atmaya çalıştı. Canlı yayında zor anlar yaşayan Ural, "Şu an tek taraflı beni suçluyorsunuz" diyerek Seren'in üzerine geldiğini söyledi.

Canlı yayında sert sözler: Kaan'ın oğlu seninle öpüşme görüntülerini gördü! / VİDEO ile ilgili etiketler Kıvılcım Ural Seçkin Piriler Seren Serengil Duymayan Kalmasın opüşme
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.