Canlı yayında şehitlere hakaret

Samsun'da sosyal medyada herkese açık şekilde canlı yayın yaptığı sırada Bitlis'te yaşanan helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği ileri sürülen Yonca B. (23), polis tarafından gözaltına alındı.

Türkiye dün 11 şehidine ağlıyordu.

Samsun'da yaşayan Yonca B. adlı genç kız ise o sırada sosyal medya üzerinden herkese açık olarak canlı yayın yapıyordu. Bu sırada yayına katılan bir kişi şehitler varken eğlenmelerini eleştirdi. 

Buna çok sert tepki gösterdiği görülen Yonca B.'nin bu sırada şehitlere hakaret ve küfür ettiği ileri sürüldü. 

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sosyal medya üzerinden yaptığı yayında, Bitlis’teki helikopter kazasında şehit olan askerlere hakaret ettiği öne sürülen Yonca B. hakkında gelen çok sayıda ihbar üzerine harekete geçti.

Canlı yayında şehitlere hakaret

Ekipler, Yonca B. adlı sosyal medya kullanıcısını gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Yonca B., adliyeye sevk edildi.

Canlı yayında şehitlere hakaret - Resim : 2

Sosyal medyada gündem olan ve büyük tepki gören Yonca B.’nin, olayın ardından profil fotoğrafını Türk Bayrağı olarak değiştirdiği görüldü. Yonca B'nin sosyal medyadan yaptığı sonraki açıklamalarda ise şehitlere hakaret etmek gibi bir niyetinin bulunmadığını, tepkisinin şehitlere değil kendisine bu konuda yazan kişiye olduğunu ileri sürdü. 

 

Canlı yayında şehitlere hakaret ile ilgili etiketler Samsun Şehit Sosyal Medya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.