Canlı yayında pijama modasına Ece Erken de uydu!

Yıllar önce programında pijama giyen Alişan'ı tiye almak için bugünkü yayına pijamayla çıkan Ece Erken, "Alişan bu pijamayı giydikten sonra aşkı buldu. Ben de totem yaptım, aşkı bulacağım" dedi.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programın yorumculuğunu yapan Ece Erken, canlı yayında yakın arkadaşı Alişan'ı tiye aldı.

"BEN DE AŞKI BULACAĞIM"

Yalnızken pijamayla programa çıkan Alişan, o dönem epey konuşulmuştu. Ece Erken, canlı yayına arkadaşı Alişan gibi pijamayla çıkıp "Totem yaptım, bu pijamayla ben de aşkı bulacağım." dedi.

İşte Alişan'ın olay fotoğrafı:

ece-erken-pijama-giyip-totem-yapti-alisan-gibi-10562320_841_m

Canlı yayında pijama modasına Ece Erken de uydu! ile ilgili etiketler Ece Erken Beyaz TV Söylemezsem Olmaz Alişan pijama
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti. DEM Parti yöneticilerinin Diyarbakır Sur'daki mazbata töreni sırasında hakaret içeren sözleriyle ilgili müfettiş görevlendirildi.