Canlı yayında nişanlısı ve eski eşi birbirine girdi!

Hazım Körmükçü genç nişanlısıyla TV programına katıldı, eski eşi Hilal Özdemir de canlı yayına bağlanınca karşılıklı suçlamalar bitmedi.

14 yıllık eşi Hilal Özdemir’den 2 yıl önce boşanan Hazım Körmükçü nişanlısı Zeynep Tandoğan ile ‘Duymayan Kalmasın’ programına konuk oldu. Canlı yayına bağlanan Özdemir, eski eşiyle tartıştı. Özdemir, “Boşandık ama aynı evde yaşıyor, aynı odada kalıyorduk. Sonra böyle bir ilişkinin başladığını öğrendim” diyerek eski eşini çocuklarına bakmamakla suçladı.

"KARİYERİMİ AŞAĞILARA ÇEKTİ!"

Körmükçü ise şunları söyledi: “4-5 kez denedik barışmayı olmadı. Zeynep 9 ay önce hayatıma girince bu laflar çıktı. Hep ne kadar mükemmel bir baba olduğumu söylüyordu. Şimdi sosyal medyadan hakaret ediyor. Ben bir mutluluk yaşarken bunları yapması neden? Evliliğimiz boyunca mesleki kariyerimi aşağılara çekti!”

Canlı yayında nişanlısı ve eski eşi birbirine girdi! ile ilgili etiketler Seren Serengil hazım kormükçü hilal özdemir zeynep tandoğan Duymayan Kalmasın
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.