Canlı yayında 'Mesleği bırakırım' kavgası

Habertürk yazarı Kemal Öztürk, A&G Araştırma Şirketi Genel Müdürü Adil Gür'ün KKTC seçimlerinde Mustafa Akıncı'nın kazanamaması halinde 'Mesleği bırakırım' dediğini yazmıştı. Gür bu sözleri söylemediğini savunurken, iki isim canlı yayında birbirine girdi.

Adil Gür ile Kemal Öztürk arasındaki tartışma devam ediyor. Gür, KKTC seçimlerine ilişkin kurduğu iddia edilen cümleyi kurmadığını belirtirken, Öztürk iddiasının arkasında durdu.

HaberTürk'te karşı karşıya gelen Gür ile Öztürk arasında gerilimli anlar yaşandı.

Öztürk, "Namusum, şerefim ve üç çocuğum üzerine yemin ediyorum, o cümleleri sarf ettin ben de yazdım. 'Ersin Tatar kazanırsa ben bu işi bırakırım, televizyona da çıkmam' cümlesini sarf ettiniz, ben de yazdım" dedi.

"HERKES HADDİNİ BİLECEK"

Adil Gür ise "Diyorum ki, 20 cümleden, değil 18'nin ikisinin bana ait olduğunu ispat et, her türlü iddianı ve iftiranı kabul ederim diyorum. Değneğimi gömdüm ama unutmadım. Artık değneğimi elime aldım. Herkes haddini bilecek" diye konuştu.

 

Canlı yayında 'Mesleği bırakırım' kavgası ile ilgili etiketler Adil Gür Habertürk video Kemal Öztürk tartışma

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.