Canlı yayında inanılmaz olay: Ünlü model para karşılığında kendisini cinsel organından vurdu!

ABD'de cinsel içerikli sitelere para karşılığında video çeken bir modelin başına, açtığı canlı yayında inanılmaz bir olay geldi. Lauren Hunter Daman isimli model, cinsel içerikli bir canlı yayın yaptığı sırada yanlışlıkla kendisini cinsel organından vurdu.

ABD'nin Connecticut eyaletinin Thomaston kentinde yaşanan bir olay dünya üzerinde dehşete düşürdü. 

Cinsel içerikli bir platform için çeşitli içerikler hazırlayan 27 yaşındaki Lauren Hunter Daman isimli model, yatak odasında ölü olarak bulundu. İddialara göre Daman, cinsel içerikli site için video hazırlıyordu ve silah bir anda ateş aldı.

O ANLARDA KAMERA KAYITTAYDI

Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları inceleme sonucunda kadını yatağında kanlar içerisinde buldu. Olayla ilgili açıklama yapan sağlık görevlisi, "Yatağında silahla oynadığı sırada kendisini vajinasından vurmuş" ifadelerini kullandı. Daman'ın kendisini vajinasından vurduğu anlarda kameraların da kayıtta olduğu iddia edildi.

 

ARKADAŞLARI: CİNSEL İÇERİKLİ SİTE İÇİN PARA KARŞILIĞINDA VİDEO ÇEKİYORDU

Feci olayın ardından konuşan Lauren Hunter Daman isimli kadının arkadaşları da yaşananları doğruladı. Arkadaşları, genç kadının cinsel içerikli bir site için para karşılığında video ürettiğini belirtti. Kadının elindeki silahın da arkadaşlarından Jordan Allen'a ait olduğu ifade edildi.

Canlı yayında inanılmaz olay: Ünlü model para karşılığında kendisini cinsel organından vurdu! ile ilgili etiketler ABD canlı yayın model cinsel organ
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.