Canlı yayında göğüslerini açınca ekran başındakiler dondu kaldı

Amerika'da yayın yapan ABC kanalının canlı yayınında izleyenleri şoke eden bir olay yaşandı. Muhabirin konuşması sırasında bir taraftar göğüslerini açarak kameraya gösterdi. Genç kız bu halde dans ederek geçip giderken, muhabir olan bitenden habersiz sunumuna devam etti.

Amerikan ABC kanalının canlı yayınında skandal görüntüler ekrana geldi.

Perth'teki Optus Stadyumu dışından canlı yayın yapan muhabirin konuşması sırasında, arkasından geçen genç bir kız aniden tişörtünü kaldırıp göğüslerini açarak kameraya gösterdi.

Queensland takımı taraftarı olan genç kız göğüsleri açık bir şekilde dans ederek kamera açısından çıktı ve yoluna devam etti. Kadın muhabir olan bitenden habersiz yayınına devam ederken, izleyenler ekran başında dondu kaldı.

 

Canlı yayında göğüslerini açınca ekran başındakiler dondu kaldı ile ilgili etiketler canlı yayın abc göğüslerini gösterdi Optus Stadyumu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.