Canlı yayında genç kızı azarlayan Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan

atv'de ekrana gelen 'Esra Erol'da programında yaşanan bir olay magazin gündemine oturdu. 2 çocuk babası olan Kadir Akkoyun'a kaçan 18 yaşındaki Elif adlı genç kız yayına katıldı. Esra Erol'un yanına gitmesiyle kameraların kendisini çektiğini gören Elif yüzünü gizleyince Esra Erol adeta çıldırdı. Bunun üzerine genç kıza sert çıkışan Esra Erol'un canlı yayında söyledikleri tepki çekti. Erol'a oyuncu Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan geldi. Bergüzar Korel ise yakın dostunu korudu.

Ünlü sunucu Esra Erol'un, 18 yaşındaki Elif isimli genç kızı canlı yayında azarlayarak yayına çıkmamasına kızması sosyal medyada tartışılmaya devam ediyor. Hazal Kaya'nın ardından konu ile ilgili Esra Erol'a bir tepki de Doğa Rutkay'dan geldi.

Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan


Esra Erol'un programına katılan Münevver Yıldırım, 18 yaşındaki kardeşi Elif'in 40 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kadir Akkoyun'a gittiğini iddia etmişti. Stüdyoya gelen genç kız, yüzünün gösterilmesini istememiş ve ardından da sinir krizi geçirmişti.

 Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan

Ekranda yüzünün görünmesini istemeyen 18 yaşındaki Elif Y.'nin bu hareketine oldukça sinirlenen Esra Erol "Ruhunuzu, gençliğinizi korumak için, eğitim için bu tepkileri verin! Bu nedir ya? 18 yaşındasın kızım sen! Baban yaşındaki adam sana farklı dokunuyor. Bu mu senin geleceğin? Bu mu kendine layık gördüğün hayat! Bu mu yaşamdan beklediğin Elif? O çatı katını mı layık görüyorsun kendine?" dedi.

Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan

Esra Erol'un 18 yaşındaki genç kızı azarlaması, canlı yayındaki hareketleri tepki çekti. Sosyal medyada Esra Erol'a destek verenler de oldu eleştirenler de. Erol'a tepki gösteren Hazal Kaya'nın ardından bir tepki de oyuncu Doğa Rutkay'dan geldi. Bergüzar Korel ise Esra Erol'a destek çıktı.


İşte Hazal Kaya, Doğa Rutkay Kamal ve Bergüzar Koral'in, Esra Erol ile ilgili o paylaşımları...

Hazal Kaya: ''Kameraların önünde suratına suratına bağırarak o küçücük kıza söylediklerinin, öldürülen, şiddete uğrayan kadınlara “Orada ne işi varmış?” demekten ne farkı var? Sen kimsin de yayına çıkmak istemeyen, belli ki ağır travma yaşayan bir kadın üzerinden şov yapıyorsun?''

Canlı yayında genç kızı azarlayan Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan - Resim : 4


Doğa Rutkay Kamal: ''Bu nasıl bir yayın? Biz kızlarımızı kadınlarımızı korumaya, bunca insan birlikte mücadele ederken, kampanyalar, imzalar atılırken! Kadın kadına kardeş olup sahip çıkmaya çalışırken bu olacak iş midir? Kınıyorum!''

Canlı yayında genç kızı azarlayan Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan - Resim : 5

Bergüzar Korel: ''Dün gece yavruları uyuttuktan sonra arkadaşımın programını izledim.. Ve yaşanan korkunç olaydan sonra ders niteliğindeki isyanına şahit oldum. Programın bu kısmını istedim kendisinden. Anne babalar kulak verin bu sözlere.. İyi ki varsın altın kalpli dostum''

Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan

Canlı yayında genç kızı azarlayan Esra Erol'da Hazal Kaya'dan sonra bir tepki de Doğa Rutkay'dan ile ilgili etiketler Esra Erol Doğa Rutkay Hazal Kaya Sosyal Medya esra erolda

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.