Canlı yayında cinsel organını gösterdi! Selin Ciğerci'ye büyük şok!

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci Instagram'da canlı yayın yaparken talihsiz bir olay yaşadı. Ciğerci'nin yayınına katılan bir takipçisi cinsel organını gösterdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci sosyal medyanın gündemine oturdu. Pandemi günlerinde daha da popüler olan canlı yayın sohbetini Ciğerci'de denedi.

CİNSEL ORGANINI GÖSTERDİ

Instagram’da canlı yayın yapan Selin Ciğerci, “Abla çok önemli bir soru soracağım” diyen bir takipçisini yayına aldı. Yayına katılan kişi yayında cinsel organını gösterdi. Ciğerci, takipçisini hemen yayından attı.

''İLK DEFA BÖYLE BİR ŞEY YAŞIYORUM''

"Hayatım boyunca ilk defa böyle bir şey yaşıyorum" diyen Selin Ciğerci olayla ilgili "Bugün canlı yayında o terbiyesizliği yapanı bulamayacağımı sanıyorsa... Video, resim, adı... Ne varsa avukatıma gitti. Burnundan nasıl fitil fitil getireceğim" dedi.

 Canlı yayında cinsel organını gösterdi! Selin Ciğerci'ye büyük şok!

Canlı yayında cinsel organını gösterdi! Selin Ciğerci'ye büyük şok! ile ilgili etiketler Instagram Selin Ciğerci Sosyal Medya canlı yayın
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.