Canlı yayında büyük şok! Küfür eden Kerem Bürsin'in yerine sevgilisi Hande Erçel özür diledi

Daha önce sevgilisi Hande Erçel ile sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı sırada kafede maske takmayanlara 'salak' diye hakaret eden ve tepki çeken Kerem Bürsin, bu defa da sevgilisiyle birlikte açtıkları canlı yayın sırasında küfür etti.

FOX TV'de ekrana gelen Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları bir süre sonra aşka dönüşen 27 yaşındaki oyuncu Hande Erçel ile 34 yaşındaki oyuncu Kerem Bürsin'in aşkı dolu dizgin devam ediyor...

Canlı yayında büyük şok! Küfür eden Kerem Bürsin'in yerine sevgilisi Hande Erçel özür diledi

Geçtiğimiz aylarda henüz sevgilisi Hande Erçel ile ilişkisini ilan etmemişken sosyal medya üzerinden canlı yayın açan Kerem Bürsin, Kafede otururken maske takmayanlara 'salak' diye seslenmişti. Erçel ise Bürsin'in bu sözleri karşısında büyük bir şaşkınlık yaşamıştı.

Instagram'da açtığı canlı yayın sırasında kafelerde maskesiz oturanlara "Mesela bu kafelere gidiyorsunuz ya maskelerinizi de çıkarıyorsunuz. Affedersiniz ama siz salaksınız. Ailelerinizi insanları bir düşünün" diyen Kerem Bürsin'e tepki yağmıştı. Binlerce sosyal medya kullanıcısı "Haddinibilkerembürsin" etiketiyle oyuncuya Twitter üzerinden tepki göstermişti.

Gelen tepkilerin ardından Bürsin, hatasının farkına varmış ve sosyal medya üzerinden bir özür mesajı yayınlamıştı.

GERİ VİTES YAPMIŞTI


'Salak' kelimesini kullanmanın hoş olmadığını dile getiren ve hatasının farkına varan Bürsin, herkesten özür dileyerek şu açıklamalarda bulunmuştu:

''Herkese selamlar. Dün canlı yayında yaptığım bir açıklama vardı ve maalesef ve kullandığım bir kelime yüzünden bir şey oldu, kabul ediyorum. Salak kelimesini kullanmak doğru bir tercih değildi, hoşta değildi, hatta yanlıştı. Bu yanlışım için özür dilerim. Kullanabileceğim başka bir kelime de olabilirdi. O yüzden özür dilerim. Ama biliyoruz ki bir pandemi sürecindeyiz son bir yıldır kimse için kolay geçmiyor ve bunu önleyecek ve bu riski azaltabilecek bildiğimiz bir şey var o da bir maske takmak. Şu an günlük vakasında dünya sıralamasında ilk sıradayız ve bu da hoş değil. Eğer ki sosyalleşeceksek bir kafeye bir restorana herhangi bir sosyal etkinliğe gideceksek o zaman maske takmamız sorumluluk almamız demek. Bu virüsün riskini azaltmak demek. Setler diye soracaksınız. setlerde maalesef oyuncular sahnedeyken maske takmıyor çünkü senaryolarımız ona göre yazılmıyor. Ama her türlü önlem alınmaya çalışılıyor Mesela sahne aralarında hep maskeliyiz. Ekibimiz hep maskeli. Her gün test oluyoruz. O test sonuçlarına göre ya sete çıkıyoruz ya da çıkmıyoruz. Dezenfektanlar her yerde ama ona rağmen bizim setimizde bu hafta 5 pozitif vaka çıktı. Büyük bir riske giriyoruz. Yarın öbür gün ben de pozitif olabilirim, partnerim de pozitif olabilir. Herhangi biri, ekip arkadaşlarımdan biri de pozitif olabilir. Lütfen yanlış anlaşıldığım için özür dilerim ama en önemlisi maskeleri takalım lütfen.''

KEREM BÜRSİN KÜFÜR ETTİ, HANDE ERÇEL ÖZÜR DİLEDİ 

Birlikte rol aldıkları Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezon çekimleri için kamera karşısına geçen sevgililer dün yine sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptı. Çekimlerin zor geçtiğini söyleyen Kerem Bürsin'in canlı yayın sırasında küfür etmesiyle neye uğradığını şaşıran Hande Erçel ise sevgilsinin yerine özür diledi.

''SAHNEDEN ÇIKAMIYORUM...''

Açtıkları canlı yayında "Şimdi bir sahne çektik. Sahneden çıkamıyorum. Ağzıma s..ldı ya" diyen Kerem Bürsin küfür etmesi şaşkına çevirdi. Neye uğradığını şaşıran Hande Erçel ise sevgilisine "Neden küfredip duruyorsun, pardon" diyerek onun yerine takipçilerinden özür diledi.

 

Canlı yayında büyük şok! Küfür eden Kerem Bürsin'in yerine sevgilisi Hande Erçel özür diledi ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin hakaret küfür Sosyal Medya canlı yayın Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.