Canlı yayında 'Bir or... buluyorlar' deyince...

Habertürk TV'de Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" programına konuk olan Sümerolog Veysel Donbaz, canlı yayında 'Bir or... buluyorlar' deyince stüdyo bir anda buz kesti. O sözün artdından ağzı açık kalan Talu'nun durumu kurtarma çabası dikkat çekti.

Habertürk ekranlarındaki programın canlı yayınında zor anlar yaşandı. Oylum Talu'nun sunduğu "Burası Haftasonu" adlı programın konuğu Sümerolog Veysel Donbaz'dı. Donbaz, canlı yayın esnasında kurduğu bir cümleyle Oylum Talu'yu şaşırttı.

Konuk Donbaz, "Diyorlar ki onu buraya getirelim, kapıştıralım, sonra bir or... buluyorlar, or... kadın" ifadelerini kullandı. Programın sunucusu Talu ise, "Hocam canlı yayındayız" diyerek Donbaz'ı uyardı. Donbaz ise, "Ne diyelim" diye sordu.

Oylum Talu önce "Bir hanımefendi diyelim" dedi olmadığını görünce de "Kadın diyelim" dedi. Oylum Talu'nun bu sırada zor anlar yaşadığı görüldü.

 Canlı yayında  'Bir or... buluyorlar' deyince...

Canlı yayında 'Bir or... buluyorlar' deyince... ile ilgili etiketler Habertürk Oylum Talu küfür video canlı yayın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.