Canlı yayında 1 milyon dolarlık bağış!

Online yayın platformu Twitch.tv'de Benjamin 'DrLupo' Lupo isimli kullanıcı, 24 saatlik yayın sırasında St. Jude Çocuk Araştırma Hastanesi için 2 milyon doların üzerinde para topladı. Söz konusu yayın sırasında kendisine gelen 1 milyon dolarlık bağışı gören yayıncı, gözyaşlarını tutamadı.

DrLupo kullanıcı adıyla online yayın platformu Twitch.tv'de oynadığı oyunların yayınını yapan Benjamin Lupo, kanserle mücadele eden çocuklar adına düzenlediği yardım kampanyasında 2 milyon doların üzerinde bağış topladı.

Fortnite ismindeki oyunun en iyileri arasında yer alan Lupo, Timothy 'TimTheTatman' Betar ve Tyler 'Ninja' Blevins gibi diğer kullanılarla beraber bu platformun en çok izlenilen yayıncılarından biri. 

YARDIM ÇALIŞMALARIYLA TANINIYOR

En cömert Twitch yıldızlarından biri olan DrLupo, özellikle çocuklardaki dikkat çekmek için projeler düzenliyor.

Lupo, kanser tedavisiyle ilgilenen bir çocuk hastanesi ve araştırma tesisi olan St.Jude Çocuk Araştırma Hastanesi'ne yaptığı yardım çalışmalarıyla tanınıyor.

Söz konusu hastane 2.8 milyon dolarlık bir maliyetle yapılmasına rağmen, hastalarından ücret almıyor.

Canlı yayında 1 milyon dolarlık bağış!

DİĞER YAYINCILAR DA DESTEK OLDU

Bazı tanınmış Twitch yayıncıları da kampanyaya cömertçe bağışta bulundu.
Tyler 'Ninja' Blevins 30 din dolar ile katılım sağlarken, TimTheTatman ve CouRageJD 5'er bin dolar bağışladı.

Canlı yayında 1 milyon dolarlık bağış! - Resim : 2

YAYIN PLATFORMUNDAN 1 MİLYON DOLAR BAĞIŞ

Söz konusu yayının yapıldığı platform Twitch ise, kampanyaya 1 milyon dolar bağış yaparak herkesi duygulandırdı. Yayın sırasında kendisine özel bir hediye şeklinde takdim edilen paketi açan Lupo, 1 milyon dolarlık çeki görünce gözyaşlarına hakim olamadı. 


Canlı yayında 1 milyon dolarlık bağış! ile ilgili etiketler kanser para Twitch Benjamin 'DrLupo' Lupo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.