Canlı yayına perukla çıkan şarkıcı Kibariye'yi kimse tanıyamadı

Dün akşam Star TV'de ikinci bölümüyle ekrana gelen Benzemez Kimse Bize programına şarkıcı Kibariye konuk oldu. Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunduğu programda yayına peruk takarak çıkan Kibariye'nin görüntüsü çok konuşuldu.

Kibariye, Star TV'deki Benzemez Kimse Bize programındaki peruğu ve kıyafetiyle sosyal medya kullanicilarının diline düştü. 61 yaşındaki ünlü şarkıcı Kibariye, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in sunumuyla Star TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programına konuk oldu. Canlı yayına peruk takarak çıkan Kibariye'yi hayranları bile tanımakta güçlük çekti. Ünlü şarkıcı Şafak Sezer'in kendisini taklit etmesinin ardından ise peruğunu çıkardı.


ŞAFAK SEZER, KİBARİYE'Yİ Tİ'YE ALDI

Kibariye yeni imajıyla görenleri şaşırttı. Ancak Kibariye'nin programa peruk takarak katıldığı ortaya çıktı.

Canlı yayına perukla çıkan şarkıcı Kibariye'yi kimse tanıyamadı

Program konuklarından Şafak Sezer de Kibariye'yi ti'ye alarak peruk taktı. Kibariye daha sonra ise peruğunu çıkartarak programa devam etti.

Canlı yayına perukla çıkan şarkıcı Kibariye'yi kimse tanıyamadı - Resim : 2


SEZER, DİVA'YA ALKOL TESTİ YAPTI

Öte yandan Şafak Sezer, geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölüme alkollü çıktığı söylenen Bülent Ersoy'a alkol testi yaptı. Sezer, canlı yayında Diva'ya alkol metre üfletti.

 

Canlı yayına perukla çıkan şarkıcı Kibariye'yi kimse tanıyamadı ile ilgili etiketler Kibariye Şafak Sezer Bülent Ersoy Benzemez Kimse Bize peruk imaj mustafa keser
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.