Canlı yayına damga vuran gerginlik: Stüdyoda Putin tartışması çıktı

Habertürk canlı yayınında çıkan Putin tartışması dikkat çekti. Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek arasında çıkan tartışma dakikalarca sürdü. Programın sunucusu Ebru Baki gerginliği düşürmeye çalışırken zor anlar yaşadı.

Habertürk canlı yayınında gergin anlar yaşandı. Para Gündem programına konuk olan Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ile Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Şahin'in tartışması canlı yayına damga vurdu.

İran'daki protestoların gündeme geldiği anlarda Prof. Dr. Şahin, İran'daki protestolara tepki gösterenlerin Suriye'de Esed rejiminin katliamlarına sessiz kaldığını berlirtti. Bunun üzerine Sözcü gazetesi yazarı Deniz Zeyrek ise Suriye'de Esed rejiminin en büyük destekçisinin Putin olduğunu belirterek "Siz de Putin'in koluna giriyorsunuz. En büyük Esad sevici Putin'dir" dedi.

Bunun üzerine Prof. Dr. Şahin'in "2011'den bu yana Suriye'nin kimyasal silahlarını yazamadınız." demesi üzerine gerginlik arttı. Programın sunucusu Ebru Baki gerginliği düşürmeye çalışsa da başarılı olamadı.

Prof. Dr. Mehmet Şahin ve Deniz Zeyrek arasındaki tartışma dakikalarca sürdü.

Canlı yayına damga vuran gerginlik: Stüdyoda Putin tartışması çıktı ile ilgili etiketler Habertürk Putin Suriye tartışma Deniz Zeyrek prof. dr. mehmet şahin
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.